S. O. S.! Azáliát szedek,10 szemet vettem be, erre ma megjött! Szedhetem tovább? szopizik a babám de tápszert is kap pótlásként. így is véd?
Szoptatás alatt véd. Ez nem attól függ, hogy mennyit szopik a babád, hanem a tejtermelés meglététől. Egyébként az Azaliát azoknak is szokták ajánlani, akik valamilyen okból nem szedhetnek ösztrogén tartalmú tablettát, de nem is szoptatnak. A vérzés normális, rajta is van az útmutatón:"A készítmény szedésének ideje alatt szabálytalan időközönkénti hüvelyi vérzés jelentkezhet. Ez lehet éppen csak enyhe pecsételés, amely még betét használatát sem teszi szükségessé; de lehet komolyabb vérzés is, amely jobban megfelel egy vérzés periódusának és egészségügyi védelmet igényel. A szabálytalan vérzés nem annak a jele, hogy a tabletta fogamzásgátló hatékonysága csökkent volna.
Általánosságban Önnek nincs teendője, csak folytassa az Azalia szedését. Ha azonban a vérzés erős vagy elhúzódó, beszélje meg orvosával."
köszönöm szépen, akkor szedem tovább!
utolsónak: bőrig áztam amikor vettem, és vizes lett az útmutatója, így olvashatatlan volt, ki is dobtam.
annyi eszem nem volt, hogy arra keressek:)
de mostmár tudom mit kell csinálni, és nem is szeretnék mostanában így elázni!!!
köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!