Szoptatás alatt gyakoribb menstruáció?
Figyelt kérdés
2 hete menstruáltam, ma megint vérzek. (15 hete szültem.) Felborult a hormonháztartás vagy mi lehet a baj? Feltételezem ez nem normális jelenség, vagy igen? Terhesség előtt 28 napos, pontos ciklusaim voltak. Tapasztalt más is hasonlót? Köszönöm!2010. máj. 17. 10:25
1/6 anonim válasza:
Én nem tapasztaltam ilyet.Amíg szoptattam nem is volt mensim.Ahogy megjött elis ment a tejem.
2/6 anonim válasza:
Szedsz fogamzásgátlót (Pl. Azalia)? Az bekavarhat, rajta is van a tájékoztatóján, hogy "Hüvelyi vérzés
A készítmény szedésének ideje alatt szabálytalan időközönkénti hüvelyi vérzés jelentkezhet. Ez lehet éppen csak enyhe pecsételés, amely még betét használatát sem teszi szükségessé; de lehet komolyabb vérzés is, amely jobban megfelel egy vérzés periódusának és egészségügyi védelmet igényel. A szabálytalan vérzés nem annak a jele, hogy a tabletta fogamzásgátló hatékonysága csökkent volna.
Általánosságban Önnek nincs teendője, csak folytassa az Azalia szedését. Ha azonban a vérzés erős vagy elhúzódó, beszélje meg orvosával."
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót. Lehet, hogy seb van még a hüvelyben? Szülés közben végigrepedt.
2010. máj. 17. 10:34
4/6 anonim válasza:
Én is összevissza menstruálok, pedig 6 hónapja szoptatok. A dokim szerint szoptatás alatt az is normális ha egyáltalán nem jön meg, de lehet szabályos vagy összevissza menses is. Ha befejeződik a szoptatás akkor kell figyelni hogy beálljon rendesen.
5/6 anonim válasza:
Akisfiam 4 holnapos es en minden holnapba mestrualtam.Mostanaig szoptatam de sajnos elment a tejem.
6/6 anonim válasza:
Sajnos ebben az időszakban minden ilyesmi előfordulhat, de a repedés miatt azért nézesd meg magad! Én július közepén szültem, szeptember 2-án már meg is jött, azóta is rendszeresen:(( Szerencsére a szoptatást nem zavarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!