A három hetes kisfiam, aki egyébként hasfájós, miért mekeg és nyöszörög alvás közben?
Figyelt kérdés
Másoknak is csinálja ezt a gyerkőce?2008. okt. 15. 12:06
1/5 anonim válasza:
Az enyém is csinálja, pedig ő nem hasfájós. Mástól is hallottam már ilyet, szerintem vannak ilyen típusú babák, akik így hangosan alszanak.
2/5 anonim válasza:
Az én babám is 3 hetes, hasfájós és ugyanúgy nyökörög néha.Főleg mielőtt felébred kb 1 órával.Szerintem kisebb görcsei lehetnek és már nem alszik olyan mélyen. Ne aggódj, szerintem normális.
Egy 3 hetes kislány anyukája
3/5 anonim válasza:
Szia! nálunk is ez a helyzet. mi 10 hetesek vagyunk és mostanra már kicsit jobb.
én úgy vettem észre, hogy olyankor a szél bántja.
próbáld ki esetleg az espumisan cseppet.
4/5 anonim válasza:
Az én lányom is 3 hetes és sokszor nyöszörög, feszíti magát álmában, mintha pukizni vagy kakilni akarna, szerintem normális, ne izgulj!
5/5 anonim válasza:
Sziasztok!Ha még nem próbáltátok akkor javaslom az INFACOL szirupot.Igazán hatásos!Recept nélkül kapható.Nem gyógyszer,nincs mellékhatás,nincs túladagolás veszély szoptatás előtt kell beadni 1 cseppentővel.A sok kis buborékot ami a pocijában van átalakítja egy buborékká,és gyorsan megkönnyebbül!Remélem nektek is segít!Boldog babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!