Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitol van ez a fura erzes a...

Mitol van ez a fura erzes a mellemben? Mas is erez ilyent?

Figyelt kérdés
Az egyik mellemben erzek fura bizsergo erzest kozvetlenul a bimbo alatt, de belul, tehat nem kulsoleg. Foleg szoptatas utan alatta nem nagyon. 5 hete szoptatok es eddig meg nem volt ilyen. Mitol lehet?
2010. máj. 15. 11:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez a tejleadó reflex. :-)

Én fejés előtt érzem, közben ne. Ez jelzi, hogy itt az idő, megindul a tej, ha fejem, ha nem.

2010. máj. 15. 12:09
 2/5 A kérdező kommentje:
De mitol van az hogy csak az egyikben erzem es van hogy percenkent jon? Vagy az nem baj?
2010. máj. 15. 12:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem baj.

Nekem meg egyenesen belémnyilall a bimbómba, valahányszor felsír a gyerek, vagy csak szóba kerül, sőt, elég csak rágondolni is. Nekem se a kezdetektől van így, hanek kb a 4. héttől.

2010. máj. 15. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is tettem fel egy hasonló kérdést néhány hónapja. Ne izgulj, ezerrel működik a melled, termeli a tejet. Nekem csak az egyikben volt ez az érzés, kb. 2 hétig tartott, és azóta is tele van mindig tejjel.
2010. máj. 15. 20:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Ok akkor megnyuszom. Koszi :)
2010. máj. 17. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!