Gyermek szoptatás. Ti hogy vagytok vele?
Magyarorszagon nincs szoptatos felso?
Mi ez a "kirakom a csocsom " hozzaszolas?
Intelligens ember ne beszeljen mar igy!
De ilyenekkel felesleges vitatkozni. Lenyeg, hogy ertelmes orszagban, ertelmes emberek kozott elve szegyenkezes nelkul szoptatok nyilvanosan.
Szoptatos felso, szoptatos kendo - csak ez nektek magas ...
En vagyok akik csaladostul neztuk a szoptatast az etteremben. Csak szolok, hogy SEMMILYEN kendovel nem volt takarva, ha lett volna akkor nem irok hozzaszolast.
Egy a budapesti plazakban az uzletek kozotti padokon is szamtalan alkalommal lattam ugyanilyen kidobott meztelen csocsoket. Ott is felhuzom a szemoldokomet, de kevesbe zavar mert tovabbhaladok nem nezem, de az etteremben ha akartam ha nem, latnom kellett. Es nem ertem miert nekem/nekunk kell ilyenkor elfordulni, tovabbmenni, nem oda nezni, mikor a szoptatosnak ezeregy lehetosege lenne. Pl otthon szoptatni, uvegbol etetni, kendobe tenni, autoba kiulni, elfordulni a fal fel fele stb stb stb.....de neeeeem belenyomjuk a dagadt mellbimbot a masik arcaba, aztan ha az fanyalog akkor jol legyoposozzuk.
Nem azért néznek, hanem mert nyilván nem vagy képes eltakarni a melled.
ARRA ugyanis rohadtul senki sem kíváncsi, létezik kendő, azalá berakod a babád és szoptatsz.
Csak sajnos sokat " gyereknek ennie kell" címén kicsapják a mellüket, ami viszont visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!