Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Gyermek szoptatás. Ti hogy...

Gyermek szoptatás. Ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
igazábol Magyarországon élek 3 honapja kicsimmel. Külföldön szültem,csupán kicsit nyaralunk otthon.De azt vettem észre,ha szoptatok kint vagy kicsit nyilvánosabb helyen,azonnal megnéznek,ami nagyon zavaro és számomra érthetetlen,miert kell ugy nezni,más meg nem látott nöi mellet,vagy esetleg a ferfiak nincsenek otthon kielégítve??? Küldöldön teljesen természetes,ha picit etett egy anya a étteremben vagy bárhol, Ti hogy agytok ezzel?

2017. ápr. 29. 17:24
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
13%

Magyarorszagon nincs szoptatos felso?

Mi ez a "kirakom a csocsom " hozzaszolas?

Intelligens ember ne beszeljen mar igy!

De ilyenekkel felesleges vitatkozni. Lenyeg, hogy ertelmes orszagban, ertelmes emberek kozott elve szegyenkezes nelkul szoptatok nyilvanosan.

Szoptatos felso, szoptatos kendo - csak ez nektek magas ...

2017. máj. 1. 00:52
 32/37 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nem magas. Csak egyszerűen van, aki szerint ennek nem az utcán van a helye. Ennyi! Lehet, hogy ez neked magas ? :)
2017. máj. 1. 07:28
 33/37 anonim ***** válasza:
84%
Neki magas, hogy nem illik bizonyos dolgokat az utcan csinalni. A feketek es ciganyok meg a tanulatlan nok csinaljak. Es a tanult, am viselkedni nem tudo nok. Ezen negy csoporton kivul senki, melyikbe tartozol?
2017. máj. 1. 07:48
 34/37 anonim ***** válasza:
80%
Lehet, hogy Magyarorszag el van maradva, de ezek szerint bizonyos orszagokban meg a szuksegleteket siman nyilvanosan vegzik. Melyik orszag ez? Az utcara is szartok?
2017. máj. 1. 07:50
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Még mindig nem értitek, h nem a meztelen cicijét dobja ki. Letakarja kendôvel. Szörnyû, h ezt cigány vagy buta nô kérdésnek gondoljátok. Az, h a baba letakarva szopizik nem egyenlô azért az utcán szarással.
2017. máj. 2. 04:49
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

En vagyok akik csaladostul neztuk a szoptatast az etteremben. Csak szolok, hogy SEMMILYEN kendovel nem volt takarva, ha lett volna akkor nem irok hozzaszolast.

Egy a budapesti plazakban az uzletek kozotti padokon is szamtalan alkalommal lattam ugyanilyen kidobott meztelen csocsoket. Ott is felhuzom a szemoldokomet, de kevesbe zavar mert tovabbhaladok nem nezem, de az etteremben ha akartam ha nem, latnom kellett. Es nem ertem miert nekem/nekunk kell ilyenkor elfordulni, tovabbmenni, nem oda nezni, mikor a szoptatosnak ezeregy lehetosege lenne. Pl otthon szoptatni, uvegbol etetni, kendobe tenni, autoba kiulni, elfordulni a fal fel fele stb stb stb.....de neeeeem belenyomjuk a dagadt mellbimbot a masik arcaba, aztan ha az fanyalog akkor jol legyoposozzuk.

2017. máj. 2. 11:13
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért néznek, hanem mert nyilván nem vagy képes eltakarni a melled.

ARRA ugyanis rohadtul senki sem kíváncsi, létezik kendő, azalá berakod a babád és szoptatsz.

Csak sajnos sokat " gyereknek ennie kell" címén kicsapják a mellüket, ami viszont visszataszító.

2017. máj. 3. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!