2 és fél hetes baba pocakja fájhat a csokitól?
Á, dehogy fájhat attól a pocikája mert te csokit ettél.
Sokmindentől fáj a babukák hasa, akár szoptatás közben, bármilyen étkezéskor sok levegőt nyelnek a kisbabák, attól fáj a hasika, hisz nekünk is gyakran fáj a hasunk ha felfújodunk valamely ételtől. Gondolom tudod, hogy étkezés után büfiztetni kell a babyt, a válladra teszed a kisfejét, ha továbbra is fáj a hasika, finoman simogassad a pocit ezzel oldva a görcsöket, hasznos ha a kis combjait óvatosan, finoman a hasába nyomod ezzel is segíted a a hasában levő levegő mielőbbi távozását. Megkell próbálni, ha kellemetlen a babának akkor természetesen nem szabad használni a fenti tanácsaimat.
Ui:
Én is ezeket használtam a kicsikéimnél a doktornő tanácsára és bevált.
Persze ha folyamatosan van erős hasfájása, akkor konzultálni kell, v a védőnővel v a gyermekorvossal.
Én is pont arra gondoltam, hogy inkább felpörgött a csokitól és nem tudott elaludni.
Egyébként tejet eszel szoptatás alatt? Mert ha nem, esetleg még a csokiban lévő tej is ludas lehetett.
Köszönöm szépen a válaszokat. Azért gondoltam inkább a hasfájásra, mert láthatóan szenvedett, meg néha sikerült pukiznia, akkor 1-2 percre megnyugodott, de utána folytatódott.
A védőnő jó ötlet, de ugye hosszúhétvége van, ezért nem kivitelezhető hogy most megkérdezzem, azért köszi.
Küldök Neked egy linket, hasznos dolgokat olvashatsz a babák hasfájásáról.
De ha beírod a google-be
" miért este fáj a babák hasa " sok információra teszel szert a megnyugtatásodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!