El vagyok keseredve, talán ez a fejlődési ugrás? Ha az meddig tart és mit tehetek?
Figyelt kérdés
Hat hetes a kislányom,szinte egész nap ébren van, sír, mintha nem lenne már elég a tejem vagy a nehezebben kijövő részhez nem lenne türelme, már szopi közben is sír és püfföli a mellem,van még akkor benne,mert ha megnyomom azért jön.Sajnos mérni nem tudom,mert ugrál a mérlegen.2010. máj. 12. 20:45
1/5 anonim válasza:
Amikor én szoptattam, akkor a védőnő azt mondta, hogy akkor amikor megjönne elméletileg a mensid, de ugye a szopizás miatt nem jöhet meg (ebbe most nem megyek bele, úgyis érted), akkor megváltozhat z anyatej íze, összetétele, ami a babának nem tetszhet. Lehet, hogy nálatok is így van.
Tedd sűrűn a cicire, mert úgy jársz mint én. Azt hittem éhen hal a gyerek és pótoltam tápszerrel. És sajna teljesen leszokott a ciciről és tápszeres lett.
2/5 anonim válasza:
Ez a fejlődési ugrás. Nálam 4-5 napig tartott. Szinte egész délután a cicin lógott, szinte úgy éreztem tök üres már mindkét mellem. Aztán úgy oldottam meg, hogy éjjel több tejem volt, azt lefejtem és másnap délután visszapótoltam. De 4-5 nap után több tejem lett és helyreállt minden. Kitartást! És ne adj lehetőleg tápszert, nőni fog a mennyiség, csak türelem.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon érdekes,mert eddig kb.6perc alatt evett meg 100-120ml-t,most 10-15perc alatt 70-80at,aztán jön a "balhé".
Nem értem,nagyon félek,hogy a tej lett kevés,de bízom benne,hogy csak"más"lett.
2010. máj. 12. 21:58
4/5 anonim válasza:
az én fiam akkor csapkodja a cicit,mikor nincs benne.igaz,megnyomom és jön belőle egy kevés,de olyankor kell neki a másik.tedd másik cicire is.
5/5 anonim válasza:
Fejlődési ugrás. Nálunk is így volt, 2 napig tartott. Olyankor gyakrabban etettem, vagy a másik cicire áttetem. Nálam a 3. napra minden helyreállt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!