Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A Milimul HA Start tapszer...

A Milimul HA Start tapszer mennyi idos korig adhato a babanak?

Figyelt kérdés
Ugy ertem, hogy ez csak egy bizonyos korig ad elegendo taplalekot a babanak, ami utan valtani kell egy kovetkezo szintu tapszerre, vagy ez adhato, amig hozza nem taplalhatok? 4 hetes a babam, es egy betegseg miatt elapadt a tejem az elso heten. :(
2008. okt. 13. 12:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom hogy 4-hónapos kora után kell válltani. Mi Beba HA tápszert eszünk, nekeünk ez vállt be és a dobozára az van írva hogy 4-hónapos kora után kell válltani.
2008. okt. 13. 12:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi Bebat használunk.Először volt a HA1,madj HA/AR,6 hótól Ha start aktív próbaként,7 hótól Ha 2 aktív és most 9 1/2 hótól szeretném elkezdeni a 3 aktívot.Én úgy tudom 6 hósan a 2,majd 8 hótól a 3 tápszer jöhet.10 hótól lehet adni az ún babatejet.
2008. okt. 13. 13:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Koszonom!

Akkor a HA 1-est nem kell meg elkezdeni?

Mert azt is O ho + irja a tajekoztatoja.

Annak nagyobb lenne a taperteke? Mert a kisbabam a Start-nal nem birja ki a 3 orat, hamar megehezik.

2008. okt. 13. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha csak név és 1-es szám vagy esetleg nincs is szám a dobozon az 0-tól 4-6 hóig jó és sima tápszer.Ha név és HA jelzés van rajta az is 0-tól 4-6 hóig jó,ez is 1-es,de hypoallergén vagyis nem okoz allergiát.Ezután van a 2 tápszer 8 hóig.Utána a 3 8 hótól.Viszont 3-as ból már nem biztos,hogy van HA-s csak sima.
2008. okt. 13. 17:35
 5/5 anonim válasza:
51%
Én is ezt adom a kicsinek,meg cicizik is.A HA1-et add neki,a védőnő nekem is mondta hogy ugyan az a tápérték és fölösleges váltani,de én azt mondtam hogy azért kiprobáljuk.Elöször nem volt látszatja de 3.nap után már volt,és láthatóan jollakik,mert a mi picink rengeteget eszik.És igy aludni is tud rendesen és mi is,ami ránkfért.
2008. okt. 26. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!