Kevés tej esetén kell-e mellszívó?
Ahogy az első írta, ha fejed, attól lesz több. :) Ne haragudj, ha úgy érzed, nem ez volt a kérdés, de a 2 dolog erősen összefügg.
Viszont nem érdemes kézi mellszívóval bohóckodni, minden szoptatás után még 15 percet kéne minimum fejned, nincs ember, aki ezt hatékonyan tudná csinálni.
Bérelj inkbb vagy vegyél használtan olyan elektromosat, ami 2 fázisú. Figyelj rá, hogy olyan típus legyen, amihez tudsz venni steril alkatrészt, hogy azt viszont ne más után használd. Így kevesebbe kerül, de sokkal hatékonyabb leszel.
A mellszívó nem csak a mellgyulladás miatt kell.
Ha nem akarsz feltétlenül sikeresen szoptatni, akkor nem szükséges. Nem lesz mellgyulladásod automatikusan, ha nem fejsz.
Nekem volt olyan, amikor lett gyulladás, a középső gyereknél, a többinél nem.
A mellszivó akkor kell igazán, ha szaporítani akarod a tejet.
Utolsó előtti: miért kell azt írni, hogy nem akarok sikeresen szoptatni? Nem bírod elolvasni, amit írtam? Mindent megtettem, és annak ellenére, hogy szinte semmit nem tudtam leszívni, mégis megtettem, heteken keresztül, de NEM LETT TÖBB, sőt egyre kevesebb.
Utolsó válaszolónak köszönöm, ezek szerint a barátnőd nem használt mellszívót, és nem lett gyulladás, csomósódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!