Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért vérzek még mindíg?

Miért vérzek még mindíg?

Figyelt kérdés
3 hónapja szültem de azóta is időnként még vérzek kb. 3 naponta, nem nagyon csak pár cseppet. A babám vegyesen kap anyatejet és tápszert is.
2010. máj. 12. 10:31
 1/2 anonim ***** válasza:
45%
Milyen gyakran? Mert lehet szoptatás mellett is újra menzeszed.
2010. máj. 12. 10:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Így jártam: szülés után 7 héttel fogamzásgátló inekciót adattam be. Miután már a hatása elmúlt,több,mint 3 hónap telt el, még mindig 26 napig vérezgettem,3 napig nem. ELmentem a nőgyógászhooz-másikhoz- aki azt mondta,hogy felborult a hormonháztartásom,és írt ki fogamzásgátló tabit. Miután abba hagytam a szedését,minden rendben volt.

A második gyerek születése után 4 hónappal mmég mindig rendszertelen volt a mensim,írattam ki f.gátlót,és 2 hónapi szedés után helyre állt.

Remélem segítettem!

2010. máj. 12. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!