8 hónapos babám úgy veszem észre, hogy nappal csak szomjoltás céljából szopik, nagy baj ez?
életkori sajátosság, hogy nappal röviden szopiznak. Már minden érdekesebb számukra. Éjjel pótolnak. Enyém is ezt csinálja pedig van tejem..kipróbáltam hogy tápszerrel pótolok, de nem is fogadta el...
Ha zavar az állapot, hogy éjjel többször szopizik, akkor szerintem nappal ne add neki oda már csak reggel meg este, és éjjel is max egyszer...tehát ne komfort legyen a cici, hanem étkezési céllal add oda, és akkor nem fog ennyit kelni...étkezések között én vizet adok neki, és csak a napirend szerinti, anyatejes étkezéseknél kapja a cicit.
Tudom most le leszek pontozva a 3 éveseket igény szerint szoptatók által, de nem bánom, nagoyn könnyen ment így az elválasztás a nagy lányomnál is, és a kicsivel is nagyon jó úton haladok. Az összebújás ezer formáját gyakoroljuk a cicin kívül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!