Mit lehet inni szoptatás alatt?
Figyelt kérdés
A szénsavmentes vizen kívül,nem nagyon tudom mit lehet,azt meg már nagyon unom.A szoptatós-teákat is szeretem,de fájt tőle a picurkám hasa(8 hetes).Esetleg valami más tea,rostos vagy limonádé?Várom a tippeket,köszi!2010. máj. 11. 15:48
1/9 anonim válasza:
A szopis teák közül van olyan amelyikben nincs édeskömény és attól nem fáj a pocakjuk ez tapasztalat,a limonádé is jó valamint a 100%-os gyümilevek is.
2/9 anonim válasza:
Bármit ihatsz, amitől nem fáj a pici hasa. Azt meg, hogy mi okozhat gondot, neked kell kitapasztalnod. Mindenkire érvényes norma nincs, hisz minden baba más. Ja! És néha a szénsavasat is megihatod (persze, ha nem okoz a picinek hasfájást). Nem is értem... eddig csak szoptatós teát és vizet ittál?? A szoptatós tea eleve tejtermelés növelésre való, nem arra, hogy az legyen a napi innivaló...
3/9 anonim válasza:
Én gyümölcs teákat is iszom (szopis mellett), mert nagyon teás vagyok. Rostos leveket is iszok, és én kipróbáltam a szénsavas üdítőt is. Persze nem egész nap, de egy jó kis ebéd után nagyon jól esik egy pohár szénsavas valami (pl. narancs, canada dry). Nem vettem észre, hogy gondot okoznának a szénsavas üdítők/vizek. Vízből mondjuk a mentes mellett zöldet szoktam még inni, ami enyhén szénsavas.
4/9 anonim válasza:
PW csipkebogyós tea (nincs benne fekete tea)ráadásul már több gyümölcsös ízben is kapható.
5/9 A kérdező kommentje:
2. nem úgy értem hogy egész nap azt ittam,csak a víz melett,annyit amennyi megengedett!Csak úgy értem hogy más íz azon kívűl nemnagyon volt a számban.Azt is tudom hogy nekem kell kitapasztalni,csak tuti tippeket szerettem volna ami biztosan nem okoz gondot.Szeretem pl.a zöldteát is,de nem tudom azt a koffein miadt szabad-e?Köszi hogy írtok.
2010. máj. 11. 16:18
6/9 anonim válasza:
3-ik vagyok. Szerintem napi egy pohár zöld teától nem lesz gond. Én minden reggel iszok egy 3in1 kávét, és szerencsére nincs belőle probléma. Ha nem akarsz szénsavasat inni, ragaszkodsz a mentes vízhez, ihatsz szörpöt is. Én pl. nagyon szeretem a YO szörpöket. Nem a legolcsóbb kategória, de kicsi is elég belőle, és nagyon finom!
7/9 anonim válasza:
Zöld teát, fekete teát is ihatsz, ha nem a dobozon lévő utasítás szerint csinálod, hanem 1 filtert 1-1,5 liter vízzel készítesz el... Emellett szörpöket is ihatsz nyugodtan, most készíthetsz bodzalimonádét, bodzaszörpöt is...Gyógyteák közül a hársfa, citromfű és a menta is jó..
8/9 anonim válasza:
A menta tejapasztó hatású, azzal csak óvatosan! Én még a különböző ízesítésű rooibos teákat iszom. Vörös tea, nincs benne koffein.
9/9 A kérdező kommentje:
De jó,köszi!Be is szerzek egy-két szörpit,teát!A rooibos tea van is itthon,azt hiszem mézes ízesítésű,főzök is!Már nagyon "szomjas" vagyok!
2010. máj. 11. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!