Miért keményedik újra, ez visszatérő dolog, lehet tenni ellene?
Szia! Remelem mar jobban vagy! Amikor bedurran a melled, ne fejd ki teljesen, csak annyit amitol mar erzed hogy kellemesebb. Ha teljesen kifejed, akkor ujra sok termelodik. Persze ezzel kicsit apasztod is. Egyebkent meg masszazs es meleg viz a kifejeshez segitsegnek, vagy hidegviz, de akkor meg megint apasztod es csokken a tejmennyiseged.
Meg a tapasztalataimat szeretnem elmondani. En is 10 hetig fejtem es uvegbol kapta a fiam, mert ugyan 38 hetre szuletett, de nagyon visszaesett a sulya, tul gyenge volt ahhoz hogy szopizzon. Azutan meg valahogy cumisuvegesek maradtunk, mert nekem is megnyugtatobb volt tudni, hogy megeszi a megfelelo mennyiseget. 3-4 orankent fejtem kb 1 orat. Mikor mar megnyugodtam hogy szepen fejlodik a fiam es eleg erosnek iteltem ahhoz hogy szopizzon, ujra megprobaltuk a szopit. De nekem fajt nagyon! Vegen kiderult hogy le van nove a nyelve, 10 hetesen felcsippentettek neki es azota is vigan szopizunk! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ne add fel a szopizast, mi 10 hetesen kezdtuk.
Gyogyulj meg gyorsan es jo babazast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!