Korababás anyukák, elapad a tejem! Mit csináljak? Hogy indíthatom be jobban?
igyál sokat, en azt tapasztaltam ha többet ittam több tejem volt.
Próbálj meg nem stresszelni! Tudom kömnyű momdani, de a stresz gátolja a tejleadó reflexet.
meleg borogatás/zuhi és mell masszázs.
és sok sok fejés.
ennyi jutott hirtelen az eszembe
Nem akarom ismételni az előttem lévők tanácsát... Még pluszban annyi, hogy nekem valamilyen szénhidrát, lehetőleg édes indította be. Állítólag inkább a folyadék befolyásolja, de nekem más volt a tapasztalatom. Nem vitázok vele, mert én is igyekeztem sokat inni, de nagyon sokszor nem akart beindulni a tej. Ettem valamilyen szendvicset vagy bármi hasonlót, és nyomban megindult. Ettől függetlenül ismerek olyan anyukát, aki a rengeteg vízre esküszik. Olyat is, aki a cukrosabb folyadékra (szörp, szensavmentes üdítő).
Kitartást!
Szia! Ne add fel! Az eleje nagyon nehéz, tudom. A tejcsihez folyadék, szénhidrát és pihenes kell. Pláne ha két hete szültel!
Én egy teregetest megéreztem a mennyiségen az elején.
3 óránként fejtem, éjjel is. És sokszor a kisfiam fotóit nézegettem, úgy indult csak be a reflex. Kitartás! !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!