A lányom 6 hónapos és még mindig szopizik. Mikortól ihatok szénsavas üdítőket?
Figyelt kérdés
2008. okt. 11. 17:26
1/10 anonim válasza:
Én azt nem értem, eddig miért nem ittál!?
2/10 anonim válasza:
Szia. Ovatosan lehet,figyeld a baba reakcióit.
3/10 A kérdező kommentje:
Azért nem ittam eddig, mert állítólag nem tesz jót a babának. Talán most már nem lesz baja tőle. Pl: hasfájás
2008. okt. 11. 20:11
4/10 anonim válasza:
Próbáld meg, és lesd a babát. Én is 4 hónapja szültem, de semmit nem ehetek-ihatok , mert fáj a hasa már egy pohár szénsavastól is, gyümitől is, tejtől is...
5/10 anonim válasza:
Amúgy neked sem tesz jót... talán csak evés után.
6/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem egészséges, de néha nagyon jól esne egy pohárral.
2008. okt. 12. 10:18
7/10 anonim válasza:
Szia! Vigyázz a szénsavassal, elapadhat tőle a tejci is. Gondolom még egy ideig szeretnél szoptatni.
8/10 anonim válasza:
Szia!
Én 3 hónapos koráig nem ittam szénsavasat, azóta ha megkívánom iszom!Egy picit ki szoktam keverni belőle a szénsavat (nem teljesen). Úgy vettem észre nem bántja a pocakját! Nekem nem lett tőle kevesebb a tejem.Próbáld meg egyszerre csak keveset igyál.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2008. okt. 13. 07:11
10/10 anonim válasza:
Szia!
Én szénsavmentes ásványvizben oldom a pezsgőtablettámat, mivel a csapvizet nem iszom. Magnézium, kalcium, ami szénsavas lesz. Több éve ezt iszom. A kislányom 7 hónapos, 6 hónapos koráig csak szopizott, de ettől nem volt hasfájós. Viszont mikor a Laktoherb teát ittam, akkor nagyon szenvedett a picim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!