Miért szopik a 17 hetes baba másfél 2 óránként?
ja és a nagyobb lányom is ezt csinálta éppen 4-5 hósan.
gondolom a megnövekedett mozgás nagyobb kalória szükségletet eredményez, és fel kell túrbózni a tejet, de az is lehet hogy ami korábban elég volt, most nem az, nem feltétlen mennyiségre hanem zsírtartalomra. A nagyobb lányomnál 6-7 hósan oldódott meg ez a kérdés mikor az étkezések ki lettek váltva és Sinlacot kapott a kaja mellé. Remélem a kisebbnél hamarabb megoldódik :(
5-ös! Örülök, hogy bele tudtál kötni valamibe. A telefonom magától rakta oda az ,,is,, szót. Vedd úgy, hogy nincs ott. Csak simán 3hónapot akartam írni!
Remélem meg van mára az örömöd!
Szerintem ha szépen gyarapszik, akkor nem szükséges. Ha viszont nem, akkor kell a kiegészítès.
Nekem azt monda a gyerek orvos, hogy mivel már nagyobb, ezért hamarabb megemészti a tejet, ezért akar sűrűbben enni. Én igény szerint szoptatom a babám, az elején próbáltam órához kötni, de soha nem bírta tovább 2,5 óránál, így rájöttem, hogy akkor adok neki, amikor akarja. Hiszen én is akkor eszem amikor éhes vagyok, nem nézem az órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!