Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Azokat az anyukákat kérdezném...

Azokat az anyukákat kérdezném akik ébresztgetik a kisbabát enni, hogy bevált-e a dolog? Arra gondolok, hogy van egy nagyfiam, akit el kell hordani az oviba ill. menni kell érte, így ezekhez az időpontokhoz alkalmazkodnunk kell.

Figyelt kérdés
Egyenlőre még van segítségem, a pici 4 hetes, de 6 hetes korától már nem igazán lesz segítség, így az 5-ből 4 napot nekem kell megoldani.
2017. febr. 11. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
19%

Minek ébresztgetni??? Ébreszt majd a pici amikor éhes. Hagyd aludni, nagyra nőni. Hidd el, nem fog éhen halni.

Nekem ugyan még nincs kint...vagyis épp rugdos bent a hasamban a picim, de barátnőm első gyermekét ébresztgette. Másodikat a világ összes kincséért fel nem ébresztené amíg nyugodtan alszik.

Nem sovány, nem alultáplált a kislány...nagyon kiegyensúlyozott babácska.

2017. febr. 11. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Elso, azert kell ebresztgetni amit a kerdesben leirt! A nagyot oviba kell vinni, hozni, tehat napirend kell. Ha mondjuk haromra megy a nagyert, a kicsit ebreszti hogy odaerjen a nagyert, es mivel a kicsi tuti ehes lesz ezert idoben fel kell kelteni hogy legyen ido etetni indulas elott mert a baba ebredeskor szopizni akar.

Kedves kerdezo, hasonlo cipoben leszunk ezert az ertelmes valaszok engem is erdekelnek :)

2017. febr. 11. 20:24
 3/8 anonim ***** válasza:
3%

Első vagyok. Bocsi...félre értelmeztem a kérdést. Hát akkor meg...tudod kb mikor kell indulni a naggyal, tudod mennyi idő etetgetni a picit + tisztába tenni stb, s ennek fügvényében ébreszted.

P.s. hogy bírjátok ezt így éjjel nappal???

Elismerésem.

2017. febr. 11. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok, még egy-két hétig lesz aki elhozza a nagyot, aztán én megyek érte a picivel, ráadáaul busszal, így nekünk legalább egy óra inulástól amíg haza érünk. Eddig ha időre mentünk sikerült úgy alakítanom, hogy előtte egyen, de ez csak néhány alkalom volt, nem tudom a hétköznapokon hogy fog sikerülni.
2017. febr. 11. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

utolsó előtti, itt nem arról van szó, hogy folyton ébresztené a gyereket! Szerintem éjjel nincs ovi!

Nekem 4 hónapos a kisfiam, a lányom 2,5 éves, bizony volt, amikor ébresztenem kellett, aztán beütemezte ezt a pici a napirendjébe!:)

2017. febr. 11. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
En meg mindent tudok,epp ezert nem vallalom be.:)
2017. febr. 11. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:

A pici 1,5 hetes koratol vittuk,hoztuk a nagyokat oviba,suliba.a reggel adott volt,ebredes utam evett,aztan altalaban az uton aludt be.

Delutan legkesobb 3 kor felkeltettem,ha epp aludt,megetettem,tisztaba tettem elindultunk.ha almos volt meg,akkor visszaaludt a kocsiban.

Nem erintette erzekenyen.kb 1,5 hos korara megszokta ezt a napirendet,es mar eleve ugy aludt,evett,hogy nem volt gond.persze neha be-be csuszott egy-egy rosszabb nap.

Nem kell nagyon raparazni.akar te is tudod huzni az etetest,altatast.minden nap egy kicsit,mig a vegere pont jo lesz.

2017. febr. 12. 08:21
 8/8 Kitti85 ***** válasza:
3 hós a kicsi és 3 hetes kora óta viszem a tesót oviba és hozom el ebéd után. Van még a mai napig hogy indulás előtt pár perccel alszik el és az öltözködésre felriad. Van hogy picit szóvá teszi ezt de hamar visszaalszik. Ő a 3. Baba így ahogy a másodiknál is a nagy napirendjéhez igazodtunk így nála is ez van. Eddig nem volt gond 1-1 alkalommal sírt csak az út elején de az is csak nekem tűnt hosszúnak amúgy max 2-3 perc volt aztán aludt is. Én amúgy kendőzök így sokkal egyszerűbb nekem és ha hazaértünk marad is rajtam még míg fel nem ébred. A délelőtti alvása akkor van mikor megyünk az oviba a nagyobb délutáni pedig mikor onnan jövünk :) Így hétvégén borul csak a napirend. Még persze most is kicsit izgulok reggelente hogy ne sírjon út alatt mert hát menni kell. Sok boldogságot a Gyerekekhez!!
2017. febr. 12. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!