Azokat az anyukákat kérdezném akik ébresztgetik a kisbabát enni, hogy bevált-e a dolog? Arra gondolok, hogy van egy nagyfiam, akit el kell hordani az oviba ill. menni kell érte, így ezekhez az időpontokhoz alkalmazkodnunk kell.
Minek ébresztgetni??? Ébreszt majd a pici amikor éhes. Hagyd aludni, nagyra nőni. Hidd el, nem fog éhen halni.
Nekem ugyan még nincs kint...vagyis épp rugdos bent a hasamban a picim, de barátnőm első gyermekét ébresztgette. Másodikat a világ összes kincséért fel nem ébresztené amíg nyugodtan alszik.
Nem sovány, nem alultáplált a kislány...nagyon kiegyensúlyozott babácska.
Elso, azert kell ebresztgetni amit a kerdesben leirt! A nagyot oviba kell vinni, hozni, tehat napirend kell. Ha mondjuk haromra megy a nagyert, a kicsit ebreszti hogy odaerjen a nagyert, es mivel a kicsi tuti ehes lesz ezert idoben fel kell kelteni hogy legyen ido etetni indulas elott mert a baba ebredeskor szopizni akar.
Kedves kerdezo, hasonlo cipoben leszunk ezert az ertelmes valaszok engem is erdekelnek :)
Első vagyok. Bocsi...félre értelmeztem a kérdést. Hát akkor meg...tudod kb mikor kell indulni a naggyal, tudod mennyi idő etetgetni a picit + tisztába tenni stb, s ennek fügvényében ébreszted.
P.s. hogy bírjátok ezt így éjjel nappal???
Elismerésem.
utolsó előtti, itt nem arról van szó, hogy folyton ébresztené a gyereket! Szerintem éjjel nincs ovi!
Nekem 4 hónapos a kisfiam, a lányom 2,5 éves, bizony volt, amikor ébresztenem kellett, aztán beütemezte ezt a pici a napirendjébe!:)
A pici 1,5 hetes koratol vittuk,hoztuk a nagyokat oviba,suliba.a reggel adott volt,ebredes utam evett,aztan altalaban az uton aludt be.
Delutan legkesobb 3 kor felkeltettem,ha epp aludt,megetettem,tisztaba tettem elindultunk.ha almos volt meg,akkor visszaaludt a kocsiban.
Nem erintette erzekenyen.kb 1,5 hos korara megszokta ezt a napirendet,es mar eleve ugy aludt,evett,hogy nem volt gond.persze neha be-be csuszott egy-egy rosszabb nap.
Nem kell nagyon raparazni.akar te is tudod huzni az etetest,altatast.minden nap egy kicsit,mig a vegere pont jo lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!