Hogy fordulhat elő, hogy még a mai világban is, amikor nyitva áll az információ bárki előtt, még mindig van olyan, aki azt állítja, hogy az anyatej nem alkalmas szomjoltásnak és szükséges a tea?
Pont mert ennyire könnyű információhoz jutni. A net tele van hülyeséggel. Mindent megtalálsz "tudományosan igazolva" és mindennek az ellenkezőjét is. Laikusként nehéz eligazodni.
Ha pedig gyerekorvost, védőnőt kérdez az ember, ők szintén annyi választ adnak ahányan vannak. Nem csoda ha egy kezdő (vagy akár tapasztalt) anyuka összezavarodik.
Babavárás alatt remngeteget olvastam a témáról.
Ahogy előttem is írták, ahány kutatás annyi eredmény.....
A 40 fokos kánikulában szültem. Bizony a 2. Nap nagyon leszidtak a csecsemősök h miért nem itatom ( vízzel) a babát.
Mondtam h van tejem, akkor minek itassam külön.
Erre megmutadták hogy irtó kemény a kakija....
Mikor hazajöttünk, és láttam h kemény a széklete, adtam neki egy kevés vizet, és láss csodát, már nem sírt kakilás közben, olyan állagú volt amilyennek lrnnie kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!