Kinek mikor jött meg szoptatás alatt/után?
Figyelt kérdés
A kislányom 9,5 hónapos, még szopizik, meg persze mást is eszik. A szopizást már lecsökkenette napi szinten kb. 40 percre, de més fejek is, mert szereti az ennivalóhoz a tejet inni. Kíváncsi vagyok, hogy mikor fog megjönni.2010. máj. 5. 23:43
1/11 anonim válasza:
Állítólag átlagosan 3 hónappal a szoptatás abbahagyása után szokott megjönni, de ez egyénfüggő is. Nekem 2,5 hónappal a szopi abbahagyása után jött meg.
2/11 anonim válasza:
én 8 hónapig szoptattam, 6 hónapos korában jött meg először. a tejre nem volt hatással a babám észre sem vette
3/11 anonim válasza:
Én 2 évig szoptattam.Szülés után 6 héttel jött meg, azóta is rendszeresen jelentkezett.
4/11 anonim válasza:
17hónapos a lányom,a mai napig szopizik.Szülés után 8 hónapra jött meg először!
5/11 anonim válasza:
Nekem szülés után 3hónapra jött meg. Napra pontosan 1éve ez volt az utolsó menses első napja is. Tök vicces. :-)
6/11 anonim válasza:
Amikor a babám 7 hónapos volt, amikor hozzátáplálás miatt kimaradt a délelötti szoptatás.
7/11 anonim válasza:
Szülés után 4.hónapra megjött teljesen szabályos ciklikus azóta is.Húsz hónapig szoptattam!Ahogy olvasom,nem lehet ezt sem tudni előre,teljesen egyedi mindenkinél.
8/11 anonim válasza:
Elsőlányomat 11hónapig szoptattam,7 hónapos volt,amikor megjött.
Második most 3 hós szopis még semmi.:)
9/11 anonim válasza:
Szülés után 3,5 majd 5. hónapban, ezután havonta.
14 hónapos lányom, még szopik. (most is megvan)
10/11 anonim válasza:
Kisfiam 14 hónapos volt, amikor megjött a menstruációm és 21 hónapos koráig szopizott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!