Mikor áll be a tej mennyisége?
Figyelt kérdés
2hónapos a kicsi már elég sokat szopik de még mindig nem szív ki egy cicit. Mindig feszül így fejek belőle. Mit csináljak hogy ne kelljen vagy mikor áll be a mennyiség?2010. máj. 5. 16:10
1/4 anonim válasza:
Tudtommal kereslet-kínálat elven működünk, azaz annyi termelődik, amennyi kell. Ha kifejed, csak több és több termelődik. Ne fejj, és akkor nem fog annyi termelődni! Próbáld ki, hátha bejön!!
2/4 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom megtenni hogy nem fejek, mert már két mellgyulladásom is volt pedig akkor is reggel és este fejtem. Most is feszül tele van és folyik.
2010. máj. 5. 18:33
3/4 anonim válasza:
Ha ez a helyzet, akkor kénytelen vagy fejni, de így míg szoptatsz végig fejned kell majd valószínüleg. Ha azt akarod, hogy kevesebb legyen a tejed terheld le egy kicsit magad! Menj többször sétálni, takaríts, mozogj többet. Nekem a mozgékonyabb napokon kevesebb a tejem. Egy kétgyerekes anyuka
4/4 anonim válasza:
Mindenkinek maskor all be a tejmennyiseg, ne aggodj meg van ido. Ha fejsz attol nem fog beallni, probalj csak annyit fejni, hogy ne feszuljon/fajjon. tobbet ne. Be fog allni idovel ne aggodj. Nezz be ide www.lll.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!