Csak én vagyok így egyedül?
van eleg tejed? sajnos nekem nincs es ezert csung rajtam egesz nap! az en babam 8 hetes, az elejetol ez van, nem tudok sehova sem menni, mert ha sir csak a cicin nyugszik meg, meg el is alszik, de ha lerakom sir. amikor megkapja a tapszert, akkor elalszik bekeben. azt viszont mar eszrevettem, ha a pocija faj, akkor cicizes kozben is sir, ha ehes, akkor viszont nem. en is tanacstalan vagyok, hogy mit kene tennem, mert edes a teher, de faraszto es azt hiszem hogy neki sem jo ha hozzaszokik az allando cicin logasra.
en is kivancsian varom a valaszokat!
ja, a cumit sosem fogata el az en babam.
Köszi a válaszokat, várok még mástól is!
Első válaszadónak: szerintem van elég tejem, mert hiába csüng rajtam pár órát - ugyanzon a mellen, még simán tudok jön belőle, szoktam próbálni, van úgy. hogy spriccol, de holnap lesz mérlegesé, kiderül.
Cicizés közben is felsír, illetve akkor csak nyög, és hallom, hogy pukizik, meg hírtelen szokott felsírni, szerintem akkor, amikor tekeredik a hasa. Ezekből a jelekből gondoljuk, hogy a pocival lehet a baj. Meg a dokibácsi is mondta, hogy látszik, hogy puffadt a hasa.
Szia!
Az én fiam most 6hetes,és mi is így voltunk vele az elejétől kezdve. Imádott cicizni,de ő evett is közben, és ezért sokat bukott. Hiába mondta a védőnőnk, hogy ciciből etetett babák nem cumiznak, de van aki csak így tud megnyugodni, és ez nem olyan nagy gond. Ezért ha nyugtalanabb, vagy fáj a pocakja a cumi megnyugtatja. Így mi cumizunk, de leginkább csak nappal este nem igényli.
A pocak fájásra, és szél görcsökre nekem ajánlottak 3 fajta készítményt. Az egyik az Infacol, a másik az Espumizán a harmadik nevére sajna nem emlékszek. De én nem nagyon szeretem az ilyen gyógyszerkészítményeket, ezért a For ever livingnek van egy aktivátora, amiből etetés előtt kap egy cseppet, és ez segített a pocak fájáson, de a nappali cumizás az néha megmaradt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!