Meddig tart a hathetes fejlődési ugrás?
A tejmennyiséggel nincs baj, mert annyi a felesleg, hogy le is adok belőle. Ráadásul szinkronban vagyok a babámmal: ha ő kétóránként eszik, akkor én kétóránként fejek.
Csak nagyon fárasztó minden két órából egyet ébren tölteni, fejéssel, etetéssel és mosogatással...
Pontosan így jártunk mi is. Én császáros voltam,és nehezen indult meg a tejem. A fiam besárgult, de nem annyira hogy inkubátorba kerüljön, de nagyon alvós volt a sárgasága miatt, és nem evett. Annyit raktam cicire, hogy egyen végre, hogy kisebesedett. Szerencsénkre haza engedtek minket,mert a mi kórházunkba cicin kívül sehogy se adtak enni a fiamnak, még ha sokat is veszített a súlyából. Nagyon kiborultam. De otthon elkezdtem fejni, és cumis üvegből adtam neki. Hamar vissza szedte a súlyát. A folyamatos fejés nekem is nagyon fárasztó volt, és össze vissza evett ő is. Ez majdnem 4 hétig ment. Utána meggyógyult a mellbimbómon a seb és minden nap 1szer 2 szer cicire tettem,mikor már jó éhes volt,és kinyomtam a bimbóra anyatejet,amit a szájához tettem és szépen lassan vissza szokott rá. Ne add fel a ciciztetést vissza tudnak szokni. Tudom nem könnyű mi is sokat szenvedtünk vele. Most már 7 hetes és csak cicizik 4 óránként.
Sok sikert, és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!