Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tudok anyatejet venni valahol,...

Tudok anyatejet venni valahol, ha csak azért szeretnék, hogy minél kevesebb tápszer kelljen a 11 hetes lányomnak?

Figyelt kérdés
Még van valamennyi tejem, de örülnék, ha a kiegészítést is meg lehetne oldani anyatejjel.
2008. okt. 8. 02:47
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

Azért van kevés tejed, mert tápszert adsz.

Fejjél még szoptatás után (nem érdekes, ha nincs rögtön tej) - és lesz több, ne félj.

2008. okt. 8. 03:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég nehezen lehet találni olyat, akitől tudsz vásárolni, mert aki teheti és akinek megvannak a szükséges vizsgálatai, az általában anyatej gyűjtő állomáson adja le. Érdemes azért persze böngészni, de nehéz hozzájutni. Hivatalos helyen meg én úgy tudom nem nagyon kapsz. Nézd meg az Anyatej missziónál, hátha tudnak nektek kiközvetíteni.

Amúgy meg tényleg fejéssel tudnád növelni a tejed mennyiségét.

2008. okt. 8. 07:00
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Szia!

kérdezd meg a védőnődet, esetleg ő tudhat olyan anyukát akinek sok tejcsije van és szívesen neked adná a 'felesleges' mennyiséget.

2008. okt. 8. 07:46
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Mindenképp olyan helyről vegyél anyatejet, ahol be van vizsgálva!!! Ezt a védőnődnek tudnia kell!!! Akik anyatejet adnak más babáknak, sok szűrésen átesnek, mivel a hepatitis és HIV is átkerülhet az anyatejbe, meg megannyi tünetmentes betegség. Én még ismerőstől sem vennék anyatejet vizsgálatok nélkül. Nehogy baja legyen a picinek.
2008. okt. 8. 08:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, azért adok tápszert, mert kevés a tejem! Én nem tudom, miért olyan nehéz ezt megérteni és elfogadni. Fejek,a baba már átalussza az éjszakát, de én éjszaka is felkelek fejni, homeopátiás szerezek, sokat iszom, tejserkentő teázom, mindet kipróbáltam, túl vagyok a More Milken, madártejeken, köménymagos leveseken, gyakori mellretételen, mégsincs több. És ha a te babád is fogyott volna, akkor azért szerintem te is a tápszerhez nyúltál volna.
2008. okt. 8. 08:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.Ne magyarázkodj.Azért mert vannak olyan emberek,akik állandóan lelkiismeretfurdalás okozva hülyeségeked válaszolnak azért nem kell neked idegeskedni.Sztem nincs mivel foglalkoznia.Te lelkiismeretes vagy mert nem éhezteted a gyermeked,hanem azt megelőzve táplálod.Felesleges ezeket a válaszolat el is olvasni,mert ezzel is csak a babádtol veszed el az energiát.Az első válaszolónak üzenem az volt a kérdés hogy hol tud venni anyatejet.6 hónapos tápszeres kisfiu édesanyja.
2008. okt. 8. 09:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló, köszi!!!!!!!
2008. okt. 8. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!