Anyucik első babás vagyok 4hónapja szoptatok vitamin hiányra mit tudok szedni?
Figyelt kérdés
Körmöm elvékonyodott,most kezd hullani a hajam ,stb.2016. dec. 27. 19:13
1/7 anonim válasza:
Bármilyen multivitamint szedhetsz, akár terhesvitamint is a szoptatás alatt. De a hajhullás nagyon gyakori ilyenkor, vitaminhiány nélkül is előfordul kb. a szülés után 3 hónappal, és akár hónapokig is tarthat. A terhesség alatt kevésbé hullik a haj, ilyenkor pótolja a szervezet.
2/7 anonim válasza:
Vannak direkt szoptatas alatt szedendő vitaminok, trimeszter 2-3 ezek nekem beváltak.
De sima terhesvitamin is megteszi. Ajanlott szedni szules utan 8-10 hónapig. Vagy a szoptatàs vègèig
3/7 anonim válasza:
Meg kéne nézni, hogy miből van hiányod. (lehet, hogy vas. az meg lehet, hogy nincs minden multivitaminban) Célirányosan azt kéne szedni. (Vagy azt is)
A hajhullás egyébként valóban "szokásos" tünet szülés után.
4/7 anonim válasza:
Én Femibion 2-t szedek. A hajam nekem is hullik, azon nem segít a vitamin :/
5/7 anonim válasza:
Én Béres cseppet szedek és kutya bajom. Mellé meg ezres C vitamint.
6/7 anonim válasza:
Terhesség alatt ne hullik a haj. Szülés után hullik ki, aminek korábban kellett volna, ezért tűnik most úgy, hogy nagyon hullik.
7/7 anonim válasza:
Terhesvitamint kell szedni a szoptatas vegeig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!