Mennyi cukrot ehet egy szoptatós anyuka?
Figyelt kérdés
Ha reggel a kávémba teszek, illetve napközben eszek néhány sütit az gond? Mennyi az, ami még nem okoz gondot a babámbak? Minden válaszolót felpontozok!2016. dec. 26. 16:39
1/7 anonim válasza:
Amennyit akarsz, csak vigyazz ne hizz el.
2/7 anonim válasza:
En errol meg soha sem hallottam, hogy a cukorral vigyazni kellene szoptatas alatt, mert fondot okoz a babanak. Milyen gondot okozna? Normalis keretek kozott nyugodtan lehet cukrot fogyasztani. Szerintem semmivel sem kell jobban vigyazni a cukorfogyasztassal szoptatas alatt, mint egyebkent. Nyilvan ne ket tabla csoki legyen az ebed kolaval, de ez annak sem ajanlott, aki nem szoptat.
4/7 anonim válasza:
Nyilván mértékkel kell, mint alapból is, de nem hiszem hogy ez különösebben kihatna a baba fejlődésére. Mondjuk én most szoptatás alatt jobban kívánom a szénhidrátokat mint bármikor a terhességem során, es folyton éhes vagyok. Igy mondjuk nehéz mértéket tartani...😊
5/7 A kérdező kommentje:
Csak amiatt kérdeztem, mert eleve hasfájós szegény és nem szeretnék még rontani a helyzeten.
Köszi a válaszokat
2016. dec. 28. 04:28
6/7 anonim válasza:
A cukor nem ront ezen.
Az enyém is hasfájós + ritkán ès nehezen kakil. A gyerekorvos tanácsára kevés kamillateába sok cukor (sziruposan), és azt itatom vele, ha már több napja nem volt széklete. Segíteni szokott.
7/7 anonim válasza:
Szerintem annyi cukrot ehetsz amennyit akarsz. Abnyi hogy a cukor eleve nem egészséges. En is nagyon kívánom az edesseget.
Mondjuk en kávét nem iszok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!