Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha a babám befejezte a szopást...

Ha a babám befejezte a szopást, és megnyomom a bimbót már nem jön semmi, akkor ugye üres a mellem. Viszont ha a mellem "nyomom" össze, mintha középen kemény lenne. Normális ez? Vagy bárhogy fogom teljesen puha kéne legyen?

Figyelt kérdés
2008. okt. 6. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ott még maradt ill. bent rekedt egy kis tej. Nekem mindig teljesen felpuhult, amikor kiürült. Előfordult, hogy kemény csomó képződött a hónaljam felőli oldalon, és bizony két nap kellett, mire kifejtem, meg borogatnom és masszíroznom kellett, különben semmi se jött, és már fájt.
2008. okt. 6. 18:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem a mell soha nem ürül ki az folyamatosan termelődik ahogy a baba szopik, olyan mint a könny mirigy az is csak egy kis mirigy még is ha sírsz mennyi jön belőle.

Ilyen a mellünk is tehát ha szopik a babád és utána fellazul az jó. Ha középen kemény marad akkor próbáld meg más pózban szotatni"több félében is lehet" fejni nem kell mert ha nem tudsz avval bajt csinálhatól, de borogatni hideg vizessel lehet. Ettől nem apad el, ha szoptatól meleg vizessel borogasd az megkönnyíti a gyorsabb ürülést.

De egy hónap múlva beáll a melled és csak annyit termel amennyi a baba igénye.

2008. okt. 8. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!