Kell-e "gyúrni" a cicit fejés közben? Vagy csak fogom a mellszívót és várom mikor nem jön semmi?
Szia!
Nekem csak saját tapasztalatom van. 3 hete szültem, nincs még mellszívóm, és kézzel szoktam kifejni. Én át szoktam masszírozni, még ha nem kemény, akkor is, és a mell tövétől a bimbóig ugymond préselem, és igy kijön a tejcsi. Először be kell inditani, aztán már szépen megindul. Mindenkinél más, ki kell tapasztalnod, hogy neked mi a legjobb.
Ha nem jön semmi, valószinű a baba kiszívta.Én az egyik mellből nem tudok sokat fejni szopi után, de a másikban több van.
Feltétlenűl át kell előtte jól maszírozni! Különben beödémásodhat, csomós lehet, amitől meg lázad lesz. Én már voltam egyszer lázas, mert nem tudtam rendesen kimaszírozni! Nagyon fájt ugyan a maszírozás, de utána sokkal jobb. Anélkül nekem is nehezen jön, így meg spriccel. Hamarabb túl vagy a fejésen:)
3 hetes kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!