Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elmennetek kikapcsolodni a...

Elmennetek kikapcsolodni a gyerekkori baratnoitekkel baba mellett?

Figyelt kérdés
15 hetes a fiam,hasfajos volt,mot fogzik,sokat vagyok egyedul vele,nem iszom nem cigizek,tapszeres mert keves a tejcim,de azt is kap.Nem voltam egy eve sehol sem,terhesseg alatt sem.Elotte nyuzsgo eletet eltem.Gyerekkori baratnoim mennek iszogatni es bulizni (szinen gyerekesek,csak mar nem vagy alig szopiztatnak) szeretnek menni,inni,egy szal cigit elszivni,kikapcsolni,de mar buntudatom van.Menjek vagy ne?:( Meddig varjak?

2016. nov. 17. 14:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16%
Szia! Menj nyugodtan. Főleg , hogy apuka is el tudja látni a babát. Mi a barátnőkkel jelenleg is elmászkálunk igaz csak pár órára, mivel nálam még a legkisebb három óránként cicizik. De ebbeaz időbe, a saját városunkon belül egy színház és mozi simán belefér. Sőt hetente egy hastánc óra. Kell a kikapcsolodás. Jó szórakozást!
2016. nov. 18. 13:38
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszi,ugy nez ki hogy megyek :) Mar nagyon varom,vegre kimozdulok,a bulit kihagyom,de egy ket pohar bort beszelgetes kozben biztos megiszom :) tegnap is 21-05ig aludt a babom :) ejfelre mar itthon vagyok,reggel tapszer,vagy ha sikerul annyit fejnem hogy eleg legyen,akkor tejci.Koszi a kommenteket.
2016. nov. 19. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!