Holnap lessz 4 hete hogy szultem, szerintetek mehetek szolariumba? Csaszar miatt no meg a szoptatas miatt aggodom, hogy nem teszek e rosszat a szolarral?
orulok h megvan a velemenyed utolso!itekezni a legkonnyebb..nem ertem most mi abban a bun,hogy szolizni szeretnek?
ha anya lettem kesz, nem kell foglalkozzak magammal?
nekem meg az ilyenekrol van meg a velemenyem,akik azt hiszik h ha baba van megall az elet,lehet hizni 30 kg es nem foglalkozni magaddal, es csupan arra hagyatkozni,hogy hat baba mellet nem lehet!
A napozás is ugyanúgy felerősítheti a pigmentfoltokat, én azt sem javasolnám. Amúgy meg a mostani napsütés sokkal veszélyesebb, mint a nyári, vagy a szoli. A nap káros sugarait nem tudjuk ellenőrizni, a szolikat viszont szigorúan ellenőrzik - rendszeresen.
Amúgy én sem szeretem azokat, akik nem a kérdésre válaszolnak, nem azt kérte a kérdező, hogy mondjuk vélemény róla, hanem hogy mehet-e szoliba.
Aztán most lehet lepontozni....
k.
Szia!
Én vagyok az akiről írtad hogy megvan a véleményed (persze nekem is van).
2 kisgyermekem van, és én egyáltalán nem hagyom el magam, csinos vagyok, és nem vagyok 30 kg-val több, mint szülés előtt.
De ha már így megkérdezted, hogy teszel-e rosszat a szolival, akkor sejted, hogy nem biztos, hogy jó ötlet.
Na nem is forszírozom tovább, simán ráérnél még...
A véleményemet meg úgyis tudod.
Érdekes, hogy azóta lett ugrásszerűen sok bőrrákos beteg, amióta bejött a védőfaktoros naptej és a szolárium... Én sajnos szkeptikus vagyok a szolicsövekkel is, mert valószínűleg azokat sem cserélik olyan gyakran, mint kéne. (Az üzlet, ugye.)
Én az elmúlt napokban 2x1 órát napoztam és már halványan látszik is némi eredmény. A Nap káros sugarai ellen is lehet egészséges(!) módon védekezni...
Igazad van, én teljesen egyetértek veled. Most sokan azt mondják, hogy így szoli, úgy szoli, de lehet hogy majd pár év múlva meg az onkológiára kell járniuk, mindezt a fene nagy hiúságuk miatt, mert nehogy már megszólják a játszótéren, hogy nem halad a korral, nem jár szoláriumba.
Én már régen bezárattam volna az összeset, mert tönkreteszi a bőrt és alatta a szöveteket stb.
Szerintem a leégés nem a Nap hibája... Azt mindenki tudja, hogy az emberi tevékenység és a környezetszennyezés miatt egyre több káros sugárzás is bejut a Föld légkörébe. Emiatt jópár éve a déli órákban már igyekszünk kevesebbet a Napon tartózkodni. De az, hogy valaki leég, nem a bolygó vagy a természet hibája, hanem inkább az egyéné. Nekünk kell körültekintőnek lenni és alkalmazkodni a jelenlegi (már korántsem olyan egészséges) helyzethez.
Sajnos a naptejek tartalmaznak pont egy olyan anyagot is, amit a legtöbb típusú bőrrákos sejtben is megtaláltak, úgyhogy ez nem jelent védelmet, sőt! Azt pedig sokan nem engedhetik meg, hogy délben egyáltalán ne mozduljanak ki a négy fal közül. Szóval, hogy pontosan mi a megoldás, még én sem tudom, de a nyár közeledtével épp terveztem utánakérdezni nálam tudatosabbaktól..
Szerintem az lenne a legjobb ha kikérnéd a nőgyógyászod véleményét. A védőnőét én azért nem javaslom, mert közöttük is sok az előítéletes.
Egyébként pedig én itt a kérdések között találtam egy olyan terhes anyukát, aki xanax-ot vagy mit szed ami a legdurvább az ilyen pszichiátriai szerek között és ráadásul függőséget is okoz... És ott egy csomó hibbant anyuka azt írta hogy ez teljesen rendben van....
Szóval ne foglalkozz senkivel aki lehúz a kérdésed miatt. Kérd ki a nőgyógyászod véleményét és tedd azt amit te végül helyesnek tartasz.
Lassan már az utcára is kimenni lesz / van olyan káros mint a dohányzás akármi a sok szmog, mérgező kipufogógáz miatt.
Legyél nyugodtan csinos még kisbabásan is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!