Szoptatás alatt szabad kávézni?
Figyelt kérdés
2007. nov. 18. 12:30
1/4 anonim válasza:
Nem ajánlott, mert a koffein átmegy a tejbe, nyűgös és álmatlan lesz tőle a baba. Tapasztalatom szerint még a koffeinmentes kávé sem megbízható nagyobb mennyiségben. Ha nagyon kívánod a kávét, igyál nagyon híg menteset (egy bögrébe fél-egy kiskanálnyi).
2/4 anonim válasza:
Én ittam kávét és semmilyen negativ hatása nem volt egyik babámra sem!
1 max.2 volt a napi adag és nem méreg erős.
3/4 anonim válasza:
Én szoptatás alatt is megittam a reggeli kávémat, de csak azt és nem többet. Sosem volt nyűgösebb, vagy élénkebb a fiam.
4/4 anonim válasza:
Szabad kávézni,de csak keveset,és azt is lehetőleg tejjel cukorral.Illetve ezeket a por szarokat nem ajánlom,mert teli van olyan anyagal,ami nem biztos,h jó a babának...és itt nem pont a koffeinre gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!