Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tehetek a hőemelkedés,...

Mit tehetek a hőemelkedés, torokfájás ellen?

Figyelt kérdés
12 hetes a kisfiam és szoptatom. Sajnos erős torokfájásom van és hőemelkedésem. A doki látott már és mondta, hogy valami virusos dolog. Le van gyengülve az immunrendszerem. MagneB6 ivófolyadékot kaptam+házi gyógymódokat javasolt. Eszem mézet, fokhagymát, sok folyadékot iszom. Mit tudnék még tenni, hogy ne legyen hőemelkedésem, torokfájásom? A közérzetem rossz és a kisbabámat is csak maszkkal foghatom meg és ez szörnyű. Arról nem is beszélve, hogy félek el ne kapja.
2010. ápr. 22. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A maszk, a bő folyadék OK. Hőemelkedést nem szabad csillapítani, mert az vírusölő, de38,5 fölé ne menjen a hőmérsékleted. Ha bírod a Panadolt (paracetamol), vagy a Mexalen (paracetamol) tbl.-át, vagy az Algopirint (szalicil) szedheted. Torokfájásra a Tantum Verde szopogatóst használhatod. Nekem jól bevált immunerősítő, torokgyull. csökkentő a propolisz.
2010. ápr. 22. 20:54
 2/2 anonim ***** válasza:
hazi praktikak: Sos vizes gargarizalas(utalom, de tök jo 2 nap alatt elmulik minden), mez, minden eves ivas utan egy kanal, hogy folyamatosan legyen a torkodon szadban, bar szoptatsz, de en megkockaztatnam hogy ennyi szesz biztos nem art a babanak es több baja lehet abbol ha megbetegszel es nem tudod szoptatni vagy ö is elkapja tehet: felmelegitesz egy jo fel liter tejet vagy csak 3 decit es abba teszel feldeci alkoholt es egy feldeci mezet(hogy ez rum, vodka, palinka vagy gyogyszertari szesz az mindegy, amikeznel van) ezt elalvas elött csinald es meg jo melegen idd meg, es feküdj le aludni, ezt en kb 3 szor csinaltam mar meg es masnapra semmi bajom sem volt ugyhogy nagyon hatasos, de nagyon ki fog ütni, azonnal elalmosit es nagyon melyen fogsz aludni, tehat legyen veled ott valaki, hatha a baba sir es nem ebredsz fel.
2010. ápr. 24. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!