Miért nem akar szopizni?
Figyelt kérdés
8 hónapos a babám és egyre kevesebbet szopizik.Naponta 6x de végez 3-4perc alatt.Már eszünk a kornak megfelelö kajákat is.Nem akarom még elválasztani,szerintem még korai.De bosszant hogy már nem kell neki a cici...Mit csináljak?2010. ápr. 22. 10:00
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy te még nem akarod elválasztani, de ő úgy tűnik, hogy elválasztja magát. Ha így van, akkor semmit sem tehetsz ellene.
2/3 anonim válasza:
Az én kislányom 5 hónapos és születésétől fogva 4-5 perc alatt végez a szopival!Talán éjjel amikor egyszer felébred akkor kb.8-10 percig szopizik.Szerintem csak gyorsabban kiszívja ami neki kell!
3/3 anonim válasza:
Egy 8 hónapos baba már nyitott a világra, gyorsan végez, mivel már nagyon ügyesen szopik, valamint rengeteg dolog várja! Reggel, alvás előtt, vagy az esti utolsó szopi lehet, hogy eltart még vagy 10 percig is, mert ilyenkor nyugodtabb! Hidd el, 3-4 perc alatt is gyorsan kiüríti a mellett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!