Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van olcsóbb melltartóbetét...

Van olcsóbb melltartóbetét mint a Dm vagy Rossmann saját márkása?

Figyelt kérdés
Ezek 500ft/30db

2016. aug. 30. 08:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
auchanba veszem, 500.- 24db, tehát drágább mint a dm.es, de nagyon jó :) amikor váltottam, felrepedt a bimbóm, mert szétázott
2016. aug. 30. 15:07
 12/15 A kérdező kommentje:

11 hetes. Reméljük beáll.

Mindenkinek köszi a választ.

2016. aug. 30. 15:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Ami még segíthet, ha szoptatás idejére a másik melledre nem betétet teszel, hanem tejgyűjtő kagylót. Ez sokkal több tejet felfog, mint a betét, és ugye ki tudod belőle önteni a tejet, ki lehet főzni, tartós cucc. OK, egyszer ezt is meg kell venni, de utána gyakorlatilag bármeddig tudod használni. Így csak a két szoptatás közötti csöpögésre kell betét, az meg jóval kevesebb, mint ami szoptatás közben kijön a tejadó reflex miatt.
2016. aug. 30. 23:04
 14/15 anonim ***** válasza:
és szoptatás közben tejgyűjtő kagylót használtam (avent) és amúgy meg mosható betétet. Az is aventes, asszem 6 db van benne és így simán van elég. Mosdónál szappanal is ki lehet gyorsan lögybölni és kész
2016. aug. 31. 12:13
 15/15 anonim ***** válasza:

En szeretem a Rossmannost, akkor vettem egy csomo dobozzal, mikor 350 ft volt.

Ha akcio van, vasarolj be :)

Egyebkent en kifejnem a helyedben a felesleget, be a fagyoba :)

2016. aug. 31. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!