Lactinatal tejszapotító kapszuláról vélemény?
Nekem bejött csak nem tudom konkrétan a lactinstal e mert mellé ittam a tejszaporitokat meg literszámra vizet.
Nálam a tejtermeléscsökkenést valojaban a rossz/nem kielégitő étkezés okozhatta, de amiket irtam plust ugye a szoptatásokkal(3 oránként az igény szerinti helyett) visszajött addig míg ujra nem kezdtem hanyagolni mindent
Amit kifelejtettél és szintén nagyon fontos: a saját pihenésed! Nem egyszerű megoldani kis csecsemővel de amint csak lehet, pihenj, ne feszengj se a tejkérdésen, sem máson. Amit lehet, megteszel.
Pihenés, bő folyadékbevitel (én a gyümölcslevekre esküszöm ), napokra ősszebújás a babával a mellkason, testkontakt. Gyakori
Gyakori szoptatás, rendszeres fejés.
Ha csak 10 ml jön össze, azzal is jól járt a babád.
Nem írtad hogy jól szopik-e, korababáknál lehet nincs meg még a jó taktikA, esetleg cumizavaros. Helyes mellretétel ügyében védőnő, lll tanácsadó tud segíteni. Cumizavarnál a gyakori szoptatás és a cumisüveg/cumi helyett szoptatásbarát táplálás kanállal, pohárral, szoptanít-tal.
És mindez veszettül idő-és energiaigényes. Senki-te sem vethetsz a saját szemedre semmit! Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!