Hogyan növeljem a tej mennyiségét?
Nekem nagyon bevált a Laktoherb tea.
Vannak homeopátiás szerek is a tejserkentésre, de annak sajnos nem tudom a nevét. Arra viszont emlékszem, hogy (ha megtalálod a neten valahol a nevét), vigyázni kell, melyik higítást használod, mert ugyanaz a szer egyik higításban szaporítja a tejet, másik higításban pedig apasztja!
A www.lll.hu (La Leche Liga) oldalon kaphatsz minden ilyenhez segítséget és van telefonos tanácsadásuk. EZÉRT VANNAK!
Az oldalukon itt olvashatsz a te gondodról.
(olvasd el a többi füzetet is!!!)
végül is az elválasztásnak az a szerepe, hogy a baba fokozatosan a tejről átálljon a szilárd táplálék fogyasztására.
Mi úgy csináltuk, hogy eleinte minden "szilárd" étkezést vagy megelőzte, vagy követte rögtön a tej. és csak fokozatosan álltunk le erről is. így a pociba nem csak új étel kerütl, és én is elég jól adaptáldtam a fokozatosan csökkenő igényhez.
normális,hogy ha már eszik mást is mint tejet, hogy kevesebb tej termelődjön, kevesebbre van már csak szüksége.
igyál sokat. szoptass napközben is (nekünk sokig megmaradt a déli szopizás). Fiam 11 hónapos koráig szinte rendületlenül szopott reggel is este is. Aztán jött egy pont és többet nem kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!