Baj ha fekve szoptatok?
Figyelt kérdés
2 hós most a babám. Meddig lehet fekve szoptatni?2010. ápr. 18. 16:35
1/8 anonim válasza:
Nem is értem a kérdést? Hát amíg fekve vagytok.. Amíg szoptatod..
2/8 anonim válasza:
Ameddig mindkettőtöknek kényelmes :)) van, aki csak így szoptatja végig a babáját, a másik meg az első naptól ülve... az a fontos, hogy mindkettőtöknek megfelelő legyen:)
3/8 anonim válasza:
9 hónapos a lányom mi még mindig fekve szopizunk.Elsö pillanattól kezdve.Nagyon ritka amikor ülve szoptatok és nem szeretem sem én se a manóm.
4/8 anonim válasza:
10,5 hónapos a kisfiam, és az első perctől fogva fekve szoptatom, így mindkettőnknek kényelmesebb. Ülve csak akkor szoktam, ha úton vagyunk és muszáj az autóban megszoptatni.
5/8 anonim válasza:
Az első gyereket fotelben ülve szoptattam, a másodikat pedig fekve. Szerintem semmi bajod nem lesz, és addig szoptatsz így, ameddig akarsz. Hála Istennek, ezt még nem szabályozták le :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek.
2010. ápr. 18. 21:04
7/8 anonim válasza:
Én váltogattam. Hol fekve, hol ülve, attól függ hogy volt kényelmesebb. Este pl lehet, hogy a babának is kényelmesebb ha fekhet.
8/8 anonim válasza:
pár hónapig csak ülve szoptatom,most már fekve jobb is igy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!