Mindegy-e, hogy a 2 honapos babam a napi tejadagjat milyen felosztasban eszi meg?
Igen, mindegy. Mondjuk 15-ször enni egy nap az nagyon sok, még egy 2 hónapostól ís, ha ilyen gyakran eszik akkor nyilván kis mennyiségeket fog csak.
Mivel a súlya szépen gyarapodott nincs semmi gond vele.
A szopik mennyiségét felesleges mérni, csak magadat stresszeled vele, a baba tudja mennyi tejre van szüksége.
azt hittem nincs eleg tejem, azert mertem le egy 24 oras eveset, ami szerintem rendben van, mert a 2 honap alatt most eloszor tettem ezt, hogy tudjam, pontosan hogy allunk, de normalis, hogy nem minden nap teszem a merest, az orulet lenne, de koszi a valaszokat
igen, sajnos napkozben valoban sokszor eszik, keveset....alszik bele...
kulonben nem tudom, miert kell valaszolnia annak,aki ideges/ elso valaszolo/....azert kerdeztem szemelyesen itt, hogy az valaszoljon, akinek van ideje, segiteni szeretne, tapasztaltabb, mint en, kezdo anyuka....ha mindent tudnek, mindent megtapasztaltam volna, biztos nem kerdeznek...
varom a tovabbi valaszokat...koszi
szerencsere, hogy ez a sok szopizas, orankent, delutan van csak, pl.ma, 1-kor, 2-kor, 3-kor,4-kor... delelott is vegig alszik, es olyankor en is tudok aludni, es persze ejjel is jo alvo....szopi es nyomban alvas
koszi a valaszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!