Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Rubophen tablettát szedhetek?

Rubophen tablettát szedhetek?

Figyelt kérdés
38-39fokos lázam van és a betegtájékoztató nem egyértelmű. Fél éves babám csak szopizik.
2008. szept. 29. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem hinném!

Sőt jó lenne ha beszélnél a védőnővel, mert szerintem a szoptatás sem túl jó ilyenkor, lehet addig tápszer kellene, de nem tapasztalatból tudom mondani , ezért inkább hívd fel a védőnőt..

2008. szept. 29. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:

Szoptass nyugodtan! A babád nem kapja el, emrt a tejcivel a védelem is átmegy.

Szerencsére én nem voltam ilyen helyzetben, de fájdalomra nekem az Algopirynt ajánlották. Meg vhol a PAnadolt olvastam még.

De remélem már megoldódott ez a kérdés!

2008. szept. 29. 12:10
 3/5 A kérdező kommentje:
A védőnő szerint szedhetem. Remélem tényleg nem lesz baj belőle.
2008. szept. 29. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a szülész orvos mondta, hogy rubophent szedhetek nyugodtan, ha lázam lenne.

2008. szept. 29. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a szülés után a kórházban Rubophent adtak, mert a mellem begyulladt és belázasodtam. Azt mondták, hogy rendszeresen nem jó szedni, de alkalmankénti fájdalom és lázcsillapítás miatt lehet.
2008. okt. 3. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!