Szoptatás alatt a terhesvitaminon kívül milyen vitamint lehet még szedni?
Figyelt kérdés
3 hetes múlt vasárnap a kicsim, és úgy érzem, hogy a fáradékonyságom már nem természetes. Császárral szültem sajnos, és teljesen kiürültek a vitamin tartalékaim. Gondolom ezért vagyok ennyire fáradékony.
Tippeket várnék, hogy ki milyen vitaminokat szed!
Köszönöm
2008. szept. 29. 06:52
1/2 anonim válasza:
Szerintem vas hiányod van, de kérdezz azért rá az orvosodtól. Kérj vérvételre beutalód hogy kiderüljön miért vagy ennyire fáradékony :-)
Boldog babázást kívánok!
2/2 anonim válasza:
Háát én nem rohangálnék még dokihoz.Én is császáros voltam,kb 2hónap kellett mire azt mondtam na már jól vagyok-és nem a fájdalom miatt,egyszerűen a fáradtság a szülés miatt és a baba ellátása miatt.Azért ez egy nagy műtét ne felejtsük el .én még most is érzem sokszor a helyén a fájdogálást,meg belül,nem beszélve arról,hogy a hasamon a bőr még mindig fáj.Én szedem a magzatvédőt,c vitamint vasat ,calcium magnéziumot..gyakorlatilag ezeket szedtem a terhesség idején is,és most is.Ahhoz,hogy elkezdj vasat szedni nem kell rögtön orvoshoz menni.Természetes,hogy ilyenkor kiürül a szervezete az embernek.Az viszont már gond ha szeded és kb 2-3hét mulva is ugyan ilyen gondod van-de ne feledd nem hiába van a 6hetes gyermekágyi időszak,ezalatt épül a szervezet-na meg utána is,de ilyenkor piheni a bab is meg a mama is a szülést. Úgy hogy pihenj,babázz,egyél jókat szedd a vitamint és semmi baj nem lesz.Ha két hónap múlva sem jössz rendbe érdemes dokihoz menni.De sztem semmi gond nem lesz..ja és azt se feledjük egy császárból felépülni sokkal több idő,mint egy természetes szülésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!