Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szabad szedni az Ergám cseppet...

Szabad szedni az Ergám cseppet szoptatás alatt?

Figyelt kérdés
Felírta nekem a dokim, mert már 8 hete szültem és még mindig vérzem. Azt mondta hogy nem befolyásolja a tejtermelést, de a papírjára rá van írva hogy szoptatás alatt nem lehet szedni, mert a tejelválasztást gátolja.Nem szeretném ha emiatt ne tudnám szoptat a fiamat , viszont a vérzés is "zavar" már.
2008. szept. 28. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a kórházban szülés után mindenkinek szedni kellett, meg még itthon is, amíg el nem fogy. Nekem nem okozott gondot. Szerintem ezt rutinszerűen felírják, nem hinném, hogy baj lehet belőle. De én hamarabb abbahagytam, mert zsibbadt tőle a kezem.
2008. szept. 28. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nővérem szedett, és nem lett kevesebb a teje!! Sőt, mivel elősegíti a méhösszehúzódást, így pozitívan befolyásolja. Csak nagyobb mennyiségben gátolja. Gondolom 3*10 vagy 3*20 cseppet kell szedned. Azzal nem lesz gond!!!
2008. szept. 28. 20:55
 3/3 A kérdező kommentje:
KÖszönöm szépen a válaszokat, remélem neken sem okoz gondot.
2008. szept. 29. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!