Két hetes babát szoptatás mellett teáztatja valaki, esetleg plusz babavizet ad neki?
Figyelt kérdés
Egy hetes baba kiütés miatt antibiotikumot kapott, ami hasmenést okozott. A védőnő szerint elég a szoptatás ilyen esetben is, de mint kiderült a baba kiszáradt, és kórházba került ma két hetesen. Teát, vizet nem javasoltak pótlásnak.2016. júl. 13. 14:22
11/16 anonim válasza:
nekem az a bajom azzal hogy lógjon cicin hogy azt már megpróbálta a kérdező...mégis kórházba került...ezek szerint vagy nem elég neki a tej, vagy nem tud szopizni rendesen mert legyengült, minden esetre én biztos hogy nem szórakoznék, adnék neki vizet, pohárból, még akkor is, ha emiatt átmenetileg nem hízik
12/16 anonim válasza:
Jelen esetben nem a vizen gondolkodnék, mert gyanús, hogy egész napos cicin lógás ellenére ez történt. Kevés tej vagy nem tud szopizni, én ezeket is számba venném.
13/16 A kérdező kommentje:
Hétfőn kihívtuk a védőnőt mivel az egy hét alatt egész napos szopizás után sem gyarapodott a súlya,és nyűgös volt. Kiszámolta,hogy megfelelő az adag amit eszik,mivel mértem az evés előtti, utáni súlyt,kérdeztem miért nem gyarapszik,és nem lehetne-e pótolni tápszerrel,nem javasolta.A gyakori székletre nem gondolta, hogy baj lenne, azt mondta ha valami bemegy ki is kell jönnie. Mivel tényleg rengetegszer volt cicin, nem gondoltam,hogy nem normális ha sűrűn van kaki.A baj megtörtént,ezután ha nincs is tapasztalatom, anyáink is felneveltek bennünket, a baba igényeinek megfelelően cselekszem. Köszönöm a hozzászólásokat.
2016. júl. 13. 15:21
14/16 anonim válasza:
ha kiszárad egy csecsemő, annál egyértelműbb bizonyítéka nincs annak, hogy nem az igényeinek megfelelően történik a táplálása...szoptatás párti két gyermekes kismama vagyok de ebben az esetben akkor is vizet adnék mellé
15/16 anonim válasza:
Ha szeretnéd szoptatni, keress fel egy szoptatási tanácsadót, lehet tud segíteni.
Addig is, én adnék vizet.
16/16 Zs0503xl válasza:
Nekünk sárga volt a lányunk mikor haza hoztuk a kórházból. VÉDŐNŐ mondta h nyugodtan adjunk neki vagy baba vizet, vagy fel forralt lehutott csapvizet. Semmi baja nem lett tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!