14 hónapja szoptatok. Fájnak a lábaim, attól lehet, hogy kiürült a vitamin készletem? Ti mit szedtek? Ca?
Én csak Gravidát szedek, illetve néha-néha C-vitamint. Nekem akkor fájnak a lábaim, ha sokat megyek a gyerkőc után, illetve a sok emelgetéstől a hátam, derekam, de általában csak akkor érzem, mikor este vízszintesbe kerülök... Néha sírni tudnék úgy fáj, de még sosem gondoltam arra, hogy a szoptatásnak köze lenne hozzá. Nálad nem lehet, hogy szintén az "erőltetett menet" játszik közre a fájdalomban?
Kedves 3. "válaszoló"
Mi közöd van hozzá, hogy 14 hónaposan szoptat??? Valószínűleg a gyerek igényli, ő meg megteheti, a saját kis magánügyük! Kapaszkodj meg.... én 20 hónapja szoptatok! :D
Gravidát szedek!
Terhesség alatt is azt szedtem, szoptatás alatt is nagyon jó volt.
Kedves 21:27!
Ha magánügy, akkor Te minek szólsz bele?
16 hós a lányom és SZOPIK (éjjel is).
A kérdésre pedig: én leálltam az Elevittel, mert nekem nagy étvágyat csinált, ezért félek a Béres csepptől is, de valamit nekem is szednem kellene...
Kedves 3!
Na ide skubizz!!!! Én egy 2 évest,és egy 8 hónapost is szoptatok...és ha ez még nem elég,tejadó is vagyok,7 dl-rt küldök minden nap a tejadóba.Mekkora állat vagyok,mi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!