Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hasznalhatok szoptatas mellett...

Hasznalhatok szoptatas mellett mast is?

Figyelt kérdés
1honapos a kisfiam meg szopizik de valamiert egyre tobbszor kell fel es ha csak nehany percre is de a mellemre kell raknom!Ugy gondolom h szomjas hisz kint sincs hideg es bent sem es azert ennek a picinek is folyadekra van szuksege!Viszont mi kint elunk Angliaban es itt azt mondjak a vedonok h nincs szukseg semmire csak szopizzon 6 honapos koraig!Nem adhatok neki mast!Ebben kerem sehitsegeteket ha esetleg valaki tudna hsznos informacioval szolgalni azt megkoszonnem!
2010. ápr. 14. 13:19
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
Tedd csak mellre igénye szerint!Ne adj mást Neki!!!Örülj,hogy összebújhatsz Vele:)))
2010. ápr. 14. 13:21
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Ösztönösen jól csinálod, ne aggódj, nem fog "így maradni", de még nagyon pici ahhoz, hogy bármit "kapjon", csak Rád van szüksége!

Próbálj napközben ledőlni és legalább pihenni (ha aludni nem tudsz), amikor a baba alszik.

Egyébként valószínűleg nem szomjas óránként, csak akkor ér az alvás éber fázisába, és a cici megnyugtatja és segít neki visszaaludni.

Jó babázást!

2 gyerekes anyuka (csak szopis fél évig... :o)

2010. ápr. 14. 13:25
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

A jelek arra utalnak, csak az Anyukája jelenlétére van szüksége. Van ilyen,a másodikkal mi is benne vagyunk.

Az anyatej nem csak táplálék,de jó szomjoltó is a picinek, nincs szükség vízre,vagy teára, ezekkel ráér fél évesen is megismerkedni.

Ha 6 hónapos koráig nem veszed észre azt,hogy nem lakik jól az anyatejjel,akkor ne is adj neki más táplálékot!

Remélem,tudtam segíteni! :)

2010. ápr. 14. 13:25
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
cSATLakozom az előttem szólóhoz! ne adj semmit,örülj h szoptatod,ameddig csak tudod.Most ilyen korszaka van:-)
2010. ápr. 14. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
igazad lehet, szomjas, és a legjobb szomjoltó az anyatej ennyi idős korban. Ne adj neki semmi mást, tedd mellre ahányszor csak kéri. Itt is ugyanazt mondják mint angliában, egységes a 6 hónapig szoptass trend.
2010. ápr. 14. 14:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a hasznos valaszokat!
2010. ápr. 14. 15:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sem adtam neki 6 hónapig még vizet sem. Valószínűleg a cicidet használja megnyugtatásnak,de majd elmúlik.
2010. ápr. 14. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!