Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mást is megviselt, hogy...

Mást is megviselt, hogy szopizás mellett tápszert kellett adnia pótlásként a babának?

Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam,nem növekszik a tejem mennyisége.
2010. ápr. 14. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon megvisel- megviselne. Most more milk-et szedek, úgy tűnik használ. Azt próbáltad? Nekem is majdnem tápszert kellett adnom, de kiköpte a babám nem ette meg. Muszáj valahogy visszahozni a tejet. Persze ha nem megy akkor jó a tápszer is. Úgy is fel fog nőni és semmi baja nem lesz. Napokig bőgtem, de miután úgy gondoltam hogy ok. akkor tápszeres lesz, megindult a tejem. Talán a stressz lett kevesebb. Próbálok én is pozitivan hozzáállni és menni fog.
2010. ápr. 14. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Én így gondoltam, ez a saját véleményem (mielőtt mindenki lepontozna):

Nem gondolkoztam azon, hogy megvisel, vagy nem. A tőlem telhető dolgot megtettem (teát ittam, homeos golyót szedtem, fejtem), örültem, hogy szoptathattam addig ameddig. A pici volt a fontos, ahhoz, hogy jól lakjon tápszerre volt szükség, akkor azt adtam neki (ha már más megoldás nem volt)! Attól, hogy ilyen dolgokon rágódom még nem lesz/ lett jobb. A tejem végül egyik napról a másikra teljesen elapadt. 3 hós korától tápszeres a kislányom.

2010. ápr. 14. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem is megviselt, de 1 hónapig volt az, amíg pótlás kellett. 1-2 hétig nagyon sűrűn szoptattam, aztán ágynak estem egy lázas betegséggel és a sok alvás alatt visszajött a tejem. :) Mellette én is mindent megpróbáltam, hálistennek nálam használt. Csak amíg hallgattam a családtól, hogy a gyerekem éhezik... Na szorítok, hogy neked is visszajöjjön, de ha nem, hát nem, nyugi, teljesen jó a tápi is!
2010. ápr. 14. 09:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Első gyereket 2 hónapig tudtam szoptatni,másodikat 1 hónapig.Én ilyen fajta vagyok-ezek szerint.Mert MINDENT kipróbáltam,és mégis egyre kevesebb lett a tejem.Mindkét gyereknél megviselt,hogy nem tudom ezen az ősi,természetes,csodálatos módon etetni őket,de ez van.Elfogadtam,kész.Táposak lettek,és felnőnek szépen azon is.
2010. ápr. 14. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:
1 hónap után már kellett tápszert is adnom. Pár napig nagyon ki voltam. Szerencsére férjem, anyum vigasztaltak, hogy ettől még semmi baj nincs. Ma 10 hónapos a lányom, még szopizik 2-3 alkalommal :)
2010. ápr. 14. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!