Hasfájás! Mit tegyek?
Sok-sok masszírozás,(gyengéden) a köldöke körül az óra járásával egyezően. Lábtorna, a lábait hanyatt fekvésben lassan a hasára tolod és vissza. Hasra fordítod és úgy tartod a kezedben, hogy a kezed pont a hasa alatt legyen. Édeskömény tea is van akinél bevált. (Ezt te is ihatod, az is segít.) Nézd át az étrendedet, nem ettél-e olyat, amitől fájhat neki a hasa? Espumisam cseppet mi nem próbáltuk ugyan, de már sokan írták, hogy nagyon jó.
Nekünk kb ezek váltak be, mindig más, sosem volt jó ugyanaz, próbálkozz kitartóan, nemsokára el fog múlni.
K.
Három hétig ordított a babánk a fájdalomtól, nem aludt csak evett és sírt. Mindent kipróbáltunk amit a patikában lehet kapni, súlyos ezreket hagytunk ott.Én már kezdtem teljesen kiborulni, elvittük a gyermekorvosunkhoz.200 forintos papaverines cseppeket kaptunk, azóta van egy kis nyüszögés, de masszírozással kijön a puki és az egyebek. Végre látom mosolyogni a két hónapos kisfiam.
Nagyon együttérzek, pokol volt az életünk három hétig.
Üdv.:K.
Mi is próbáltunk mindent, homeós bogyót, infacolt, espumisant, sab simplexet, gripe watert, melegítést, maszírozást, tornázást. Diétáztam, szinte semmit nem ettem, és mégis. Annyira ordított, sírtam vele együtt sokszor. A papverinest legvégső alkalommal akartam, mert nyugtatót tartalmaz.
Nálunk végül kiderült, hogy nem tud kakálni, az viseli meg ennyire. Pár napja ajánlották, hogy igyak Mira babyvizet, és igyon a baba is és én is ánizsteát. Én naponta 2x-3x iszom, ő 1x 10, 20 ml-t. Gyorsan le is kopogom, ez teljesen úgy tűnik beválik, 2 napja nem volt sírás (persze minimális volt, de nem órákig tartó görcsös üvöltés), és majdnem minden pelusba belerottyant:)
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. Most tudtam csak netközelbe jönni :S
Az espumisan úgy néz ki hat egy kicsit. Azért hála az égnek mi nem üvöltünk egyfolytában. Huu kedves K. nagyon nehéz lehetett :( én is masszírozom, ringatom...remélem segíteni fog!
Én is iszom köménymag teát + levest. Meg kamilla teát is. Szóval már mindent kipróbáltam lassan én is.
Az espumisan is elég drága és alig tart pár napik :S
Üdv. picihasim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!