Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehetséges, hogy a melltartótó...

Lehetséges, hogy a melltartótól alakult ki a csomó a mellemben?

Figyelt kérdés
Szoptatós melltartó volt rajtam és csomó alakult ki az egyik mellemben ( amelyik többet termel), és ha jól emlékszem akkor a múltkor is akkor jártam így amikor ez a melltartó volt rajtam.
2010. ápr. 13. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Igen-igen, ez előfordul. Én is így jártam. Alul végi a pánt szoríthatja el a cicidet. Én ezek után a kínaiba vettem lecsatolható pántos melltartót. Nagyon bevállt. Úgyhogy szerintem válts másik cicitartóra.
2010. ápr. 13. 14:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat! Szerencsére ebből a fajtából csak egy van. De most már ez sem lesz, mert kidobom. A többi mind egyforma, azokkal semmi gondot nem észleltem.
2010. ápr. 13. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is a melltartótól jártam így egyszer: 3 szopis melltartóm van, az egyik kicsit kisebb méretű. Az volt rajtam éjjel - éreztem is, hogy szorít. Aztán lett is egy szép csomó, a melltartót másnap el is tüzeltem.

Viszont a rúgásoktól is óvakodni!!: tegnapelőtt megrúgta a bal mellemet a kisfiam. Hatalmas csomó lett benne és iszonyúan fájt. Ma már talán javult a helyzet, sikerült elmasszíroznom.

2010. ápr. 13. 16:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudtam melltartót hordani.Három gyerekem van,de 18 év alatt nem fejlesztettek ki nekem valót.Nálam melltartó=mellgyulladás.A védőnő szerint ez képtelenség,biztos kicsi,nagy,nem tart stb....Vagy 10 félét kipróbáltam.Vásárolni,orvoshoz vettem csak fel,de,ha 2 óránál többet volt rajtam,az 3 nap szenvedés volt.
2010. ápr. 14. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!