Szoptatós bikinifelsőt hol tudok venni?
Ó, te kis túlcivilizált...:D KultÚráltan?:DD
Én még nem láttam anyukát kiülni a strand közepére látványosan szoptatni. Én sem így tettem annak idején, felteszem, a kérdező se erre készül, ezzel együtt egy szoptató nő melléből kevesebb látszik, mint némelyik bikiniből. És azzal mi bajod, ha egy kisgyerek meztelenül van? Ha ennyire zavar, pancsizz otthon a felfújható teszkós medencében, egészséges gondolkodású embernek semmi problémája vele.
Írja már le kérem az a hozzászóló aki a kultúráltat írta, hogy hogyan is képzeli el ezt a gyakorlatban?:-))
A szoptatós ruházat egyébként pont ezt segíti elő.
Érdekes egyébként micsoda indulatokat kelt az emberekben a szoptatás. Én személy szerint a saját kényelmem miatt viselek szoptatós ruházatot, semmilyen szinten nem indít meg bennem semmit, hogy más mit gondol az anyatejes táplálásról. Mondjuk érdemes lenne konkretizàlni az ellenzéknek, hogy maga a mell a taszítószámukra vagy a baba, csak mert én nem szoktam szoptató anyák mellét látni.
Akit az egész jelenség zavar mondjuk mellestől és babástól, az hogyan gondolja az etetést a példában említett helyzetben (strandon, tengerparton)pici babával aki nem 3-4 óránként eszik?
Kiváncsiságképpen kérdezem, mert számomra teljesen érthetetlen ez a szoptatás körüli hűhó. Engem ez személy szerint korábban sem zavart, még a gyerekek előtt, ezért nem értem mi indikálja ezt a túlszenzibilitást erre a témára.
Szerintem bármilyem bikini megteszi, én már a szoptatós melltartót sem rendeltetésszerűen használom, mert macerás. Csak a mérete miatt hordom...
Nekem is pici babàm van, aki nem 3-4 óránként, hanem sokkal sűrűbben eszik. Eszembe nem jutna vele strandra menni még, mivel nem érheti direkt napfény és túl meleg is lenne (bár talán korán vagy későn tervezed, de ez végülis a te dolgod, más is kimegy velük...). De ha mégis megtenném, öltözőfülkében szoptatnàm, mert nem akarnám, hogy bàrki lássa, mivel ez a mi dolgunk. Ez csak az én véleményem...
13-as vagyok, és azt gondolom, hogy első gyerekkel ez még megvalósítható, az ember akár hónapokra is bezárhatja magát a lakásba, és akkor úgy és annyiszor szoptat, ahányszor akar, de amikor nagyobb kisgyerek(eid) is vannak, akkor azt nem tudom hogy képzeled, hogy ő is egész nap üljön a lakásban, csak mert kistestvére született?
Mi bizony 3 gyerekkel voltunk a Balatonnál, pici 2 hónapos volt, és szoptattam, amikor kellett. (A póló alatt)
Kedves Kérdező, tényleg nagyon jó a póló megoldás, mert így nem kell kapcsolgatni sem a felsőt.
Nekem a sima szoptatós melltartókkal is az volt a bajom, hogy a legtöbb (amúgy nagyon csini) modell bekapcsolásához két kézre volt szükség, az meg nehezen megvalósítható. Így én azokat a sportmelltartókat részesítettem előnyben, amiket csak fel kellett húzni, majd könnyedén vissza.
Jó nyaralást Nektek!
Teljesen betegek már az emberek. Felfoghatatlan miért zavar bárkit az ha letakarva szoptatja a babáját egy anyuka...
Koszonom a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!