Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért nem szopik 5 hónapos...

NikiDávid kérdése:

Miért nem szopik 5 hónapos kisfiam?

Figyelt kérdés
1 hete kezdődött észre vettem hogy folyamatosan kibukja a tejet, eleinte még így napi 3szor azért szopizott, most már ott tartunk hogy nem akarja bekapni sem, pedig van tejem, szinte sírva fakad amikor szopiztatni próbáltam, muszáj volt adjak neki üveges bébi kaját plusz iszik tápszert mert nem akar szopni, viszont én még mindig itt vagyok nem akarok tejlázat sem kapni mit tegyek?
2016. jún. 11. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Fejd le, de azért próbálkozz hátha egyszer csak kéri. Szàját megnézted, nincs valami elváltozás belül? Szájpenész, fogacska?
2016. jún. 11. 20:47
 2/4 anonim ***** válasza:
fejd le,add azt üvegből ne a tápszert.
2016. jún. 11. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem értem miért a tápszer ha van tejed? Ráadásul a tejláztól is félsz?! Hmm..

Esetleg jön a foga, vagy valami seb a szájában? Valóban szájpenész? Egész egyszerűen fejd le a tejet és kész...

2016. jún. 11. 21:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia.Keresd meg a facebookon a Szoptatási tanácsadás-kérdezz felelek csoportot. A csoportban ún. Kiemelt Válaszadók (KV-k) is tevékenykednek. Ők különböző szakmákat képviselnek, és magas szintű szoptatás-specifikus tudással, illetve szoptatással kapcsolatos végzettséggel rendelkeznek (IBCLC, LLL szoptatási tanácsadó, Mamila szoptatási tanácsadó, szoptatási segítő). Biztos vagyok benne, hogy tudnak nektek segíteni.
2016. jún. 12. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!