Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vajon miért szopizik ilyen...

Vajon miért szopizik ilyen keveset?

Figyelt kérdés
Van egy 4 hetes kislányom, 4100g, már majdnem egy kilót hízott mióta megszületett. Anyatejes baba, eddig jól lakott legtöbbször egy ciciel is, de most pár napja, nemhogy mindkettő kevés neki, van, hogy 3* vissza kell tennem újra ès újra! Vak tejem, kicsit megnyomom, jön. Szopizik egy picit belőle, kb 5-10 perc után màr csak úgymond "komfortszopizik". Elbambul rajta, majd mint aki nem evett egy hete keresi tép, morog. Ez megy folyton. Probáltam, hogy tàpszerrel pótolok neki de azt nem ette meg! A mellbimbóm màr nagyon fàj , sírni tudnèk...
2016. jún. 10. 02:46
 1/5 Bella169 ***** válasza:
55%

Ahogy erősödnek az arcizmai rövidebb idő alatt is kitudja szìvni ami neki kell.

Tápszert ne adj ha van elég tejed.

Ha elkezdi tépni rángatni vedd el. Mondd el hogy nemszabad majd add vissza. Ha megint csinálja megint vedd el mondd el de már ne add vissza. 2-3 alkalom és megtanulja hogy nem bántjuk a cicit ha enni akarunk. Ha elötte 5-10 percet szopott és van tejed akkor kiszivott annyit hogy min fél-1 órát bírja. Meg kell tanulni hogy a kaja nem játék. Meg is tudják tanulni. Picik ők de nem buták.

2016. jún. 10. 06:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet növekedési ugrás okozza, ha az akkor szoptasd kitartóan, néhány nap alatt lecseng. Nálunk a 7. héten volt nagyon durva, 8 órán keresztül szoptattam.
2016. jún. 10. 07:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Növekedési ugràs vagy a menstruàciód készülődik esetleg az időjàràs vagy az ìnye. Mindre az a megoldàs ha cicire rakod többször. Ha van tejed ne kezd apasztani azzal,hogy tàpszerezed. Nyugi van annyi tartaléka,hogy nem hal éhen ha kevesebbet van cicin,arról nem is beszélve,hogy ilyenkor hamarabb jóllaknak,mert gyorsabban cicizik.
2016. jún. 10. 08:03
 4/5 A kérdező kommentje:
De ha novekedesi ugras akkor gondolom tobb tejre van szuksege, miert alszik el akkor rajta?
2016. jún. 10. 09:22
 5/5 anonim ***** válasza:
mert kifárad :) kb a 6. hétre beáll, illetve akkoriban is lehet növekedési ugrása, de erre tényleg a legjobb az, ha pihensz, iszol, nyugizol és cicire teszed, lehet nyugodtan váltogatva is, de persze hagyd hogy eleget szopizzon, ne csak az előtejet. Tudom hogy fáj.....:(( de hidd el, be fog állni. Bepanthen kenőcsöt tudom javasolni rá, nekem segített
2016. jún. 10. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!