Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3 hónapos Babámnak milyen...

3 hónapos Babámnak milyen gondja lehet?

Figyelt kérdés

3 hónapos Babàm eddig nagyon nyugodt Kisbaba volt, ébredés után evett, majd jàtszottunk és alvás. 3 óránként evett. Mondjuk születése óta igyekeztem odafigyelni arra, hogy 3 óránként egyen, a sajàt ágyàban alszik és nem hurcolàsszuk egész nap.

Mindig tudtam, mi a gondja, tudtam kezelni és mosolygós, boldog Babànk van.

3 napja viszont felborult egy picit a napunk. Éjszaka ugyanúgy 1x kel, eszik, alszik rendesen. Nappal viszont nem eszik rendesen, pár korttyal beéri és elkezd sírni. Kis idő utàn sikerül megnyugtatni, de kb. másfél óra múlva újra enni akar, nyilvàn, mert alig evett.

Vajon elkezdhet jönni a foga?

Még azt tapasztaltam, hogy amikor sír és nagy nehezen tud kakilni, utána nyugodt lesz. A nem evés esetleg emésztési gond miatt lehet?

Kérlek, írj, ha hasonlót tapasztaltàl és ha tudsz rà megoldást.

2016. jún. 1. 18:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Okok:

1,Készülődik a menstruàciód(a megvàltozott tej ìzére megoldàs pl a sok csoki)

2,Fogzàs (viburcol kúp, dologél, ràgóka)

3,Frontok (nincs megoldàs)

4,Gyomorpanasz(kiszűrni az étrendedből, vezess 2 hétig étkezési naplót,jegyezd fel bele,hogy mikor volt pocakfàjàs)

5,Büfi gond (mohóbban eszik vagy több a tej stb ezért most több levegőt nyel,többször hosszabb büfiztetés)

2016. jún. 1. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!